Buzz

Στίβεν Σίγκαλ, Βλαντιμίρ Πούτιν: Συνάντηση γιγάντων

στα 10

Ο action star και ο Ρώσος πρόεδρος δεν πρωταγωνιστούν –δυστυχώς- σε μια straight to video υπερπαραγωγή, αλλά σε μια καμπάνια για να κάνουν τον λαό της χώρα πιο υγιή!

Στίβεν Σίγκαλ, Βλαντιμίρ Πούτιν: Συνάντηση γιγάντων

Η συνάντηση των δυο ανδρών δεν μοιάζει τόσο παράξενη. Η γενικότερη αισθητική του Βλάντιμιρ Πούτιν άλλωστε, μοιάζει να συνάδει με την b εικόνα του αμερικάνου σταρ της φτηνής βιντεοπαραγωγής και της παρελθούσας δόξης, που μπορεί να έκοψε την κοτσίδα, μα ανακάλυψε τα ευεργετικά αποτελέσματα της χρωμοβαφής.

Ομως οι δυο τους δεν συναντήθηκαν για να προωθήσουν προϊόντα για τα μαλλιά, αλλά μια νέα πρωτοβουλία του Πούτιν που σκοπεύει να κάνει τον λαό της Ρωσίας να στραφεί στον αθλητισμό και την υγιεινή ζωή.

Η ιδέα δεν είναι καινούρια, στην πραγματικότητα έρχεται από τις μέρες του Στάλιν ο οποίος είχε εκπονήσει ένα αντίστοιχο πρόγραμμα καθώς απ ότι φαίνεται, στη Ρωσία του σήμερα, αντίθετα απ΄ ότι μπορεί να νομίζατε, ό,τι έρχεται από το σταλινικό παρελθόν, όχι, δεν είναι απαραίτητα κατακριτέο.

Οι δυο άντρες δεν συναντιούνται για πρώτη φορά, αφού ο Ρώσος πρόεδρος είναι θαυμαστής του Σίγκαλ, του οποίου οι ταινίες εξακολουθούν να γνωρίζουν επιτυχία στη χώρα.

Στην τελευταία συνάντηση τους όμως, επισκέφτηκαν εκτός των άλλων μια σχολή πολεμικών τεχνών και παρακολούθησαν επιδείξεις, ενώ ο Στίβεν Σίγκαλ «έσωσε» τον Πούτιν από μια ομάδα μαθητών που του ζητούσαν αυτόγραφα.

Δυστυχώς, παρ΄ ότι και ο πρόεδρος της Ρωσίας ασχολείται ενεργά με τις πολεμικές τέχνες, οι δύο άντρες δεν αναμετρήθηκαν στην παλαίστρα, αλλά, αν μη τι άλλο υπάρχει πάντα και η επόμενη φορά!

2

2

2

2