Buzz

Είναι το «Mickey 17» κωμωδία; Ισως αυτό να δείχνει το νέο τρέιλερ της ταινίας του Μπονγκ Τζουν-χο

στα 10

Μετά από διάφορες αναβολές, η ταινία του βραβευμένου με Οσκαρ σκηνοθέτη, πρώτη μετά τα «Παράσιτα» και με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον, θα κυκλοφορήσει τον Γενάρη του 2025 στις αίθουσες.

Είναι το «Mickey 17» κωμωδία; Ισως αυτό να δείχνει το νέο τρέιλερ της ταινίας του Μπονγκ Τζουν-χο

Η ταινία του Μπονγκ Τζουν-χο «Mickey 17», η κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Εντουαρντ Αστον, η οποία και σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία του βραβευμένου με Οσκαρ σκηνοθέτη με κάποιο μεγάλο στούντιο, έχει περάσει από χίλια κύματα. Μετά από μια ταραχώδη διαδικασία παραγωγής, η ταινία ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει το 2024, αλλά μετά από ένα όχι και τόσο ικανοποιητικό test screening, η Warner αποφάσισε να κυκλοφορήσει την ταινία το 2025.

Πριν λίγες μέρες η Warner μας παρουσίασε το πρώτο της αμερικάνικο τρέιλερ, ωστόσο, ένα νέο κορεάτικο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα για την ταινία, δείχνει αρκετά νέα πλάνα και ίσως έναν ακόμη πιο κωμικό τόνο σε αυτήν.

Διαβάστε ακόμα: Το «Rust» θα κάνει την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ κινηματογράφου Camerimage

mickey7

Δεν γνωρίζουμε αρκετά για την ταινία παρά μόνο λίγα λόγια για το βιβλίο του Αστον το οποίο εξελίσσεται στο μακρινό μέλλον όπου παράγονται κλώνοι για να αναλάβουν ανεπιθύμητες, δυνητικά επικίνδυνες διαστημικές υποχρεώσεις. Ετσι ένας από αυτούς, ο Mickey 17, φεύγει σε μια επικίνδυνη αποστολή η οποία πάει στραβά, αλλά εκείνος με κάποιο τρόπο ζει, για να επιστρέψει για να ανακαλύψει ότι η αποικία τον έχει ήδη αντικαταστήσει με τον Mickey 18. Τώρα ο Mickey 17 πρέπει να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να σώσει και την διαστημική αποικία.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Πάτινσομ, Στίβεν Γιουν, Τόνι Κολέτ, Μάρκ Ράφαλο και Ναόμι Ακι. Την παραγωγή έχει αναλάβει το στούντιο του Μπραντ Πιτ Plan B Entertainment, το Offscreen Inc του Τζουν-χο και το Kate Street Picture Company.

Το «Mickey 17» αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 31 Ιανουαρίου 2025.