Buzz

Θα θέλατε να δείτε ένα σίκουελ του «The Greatest Showman»;

στα 10

Οι Μισέλ Γουίλιαμς και Χιού Τζάκμαν πάντως σίγουρα δεν λένε όχι σε μια τέτοια πιθανότητα.

Θα θέλατε να δείτε ένα σίκουελ του «The Greatest Showman»;

Μπορεί οι κριτικοί να μην αποθέωσαν την ταινία «The Greatest Showman» του Μάικλ Γκρέισι, βασισμένη στη ζωή του Φ. Τ. Μπάρναμ, αλλά από πολλοί φανς είναι εκείνοι που τη θεωρούν ένα αρκετά πετυχημένο μιούζικαλ πλαισιωμένο ένα πολυαγαπημένο soundtrack, το οποίο κατάφερε να κερδίσει μάλιστα και ένα βραβείο Grammy, με το τραγούδι του «This Is Me» να είναι υποψήφιο και για Οσκαρ.

Πολλοί είναι εκείνοι που επιθυμούν ένα σίκουελ εδώ και χρόνια και τώρα οι φωνές τους ενώθηκαν μαζί με των πρωταγωνιστών της ταινίας. Μιλώντας στο Variety η Μισεέλ Γουίλιαμς, η οποία έπαιζε την σύζυγο του Μπάρναμ στην ταινία, είπε πως «θα έκανα μια ακόμα ταινία με κλειστά τα μάτια. Αυτή η ταινία έφερε τόση χαρά σε τόσους πολλούς ανθρώπους, και κάτι που κάνει τόσους χαρούμενους αξίζει τον κόπο να περνάς τον χρόνο σου για να το κάνεις. Μου αρέσει πολύ αυτή η ταινία. Η κόρη μου η Ματίλντα τραγουδούσε αυτά τα τραγούδια. Η μαμά μου ακούει ακόμα αυτό το soundtrack.»

Διαβάστε ακόμα: Το «Wicked» θα έρθει στις κινηματογραφικές αίθουσες σε δυο μέρη

the greatest showman 607

Φυσικά και ένα σίκουελ δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τον Χιού Τζάκμαν, ο οποίος έπαιζε τον Μπάρναμ στην ταινία. Ο ίδιος, είπε χαριτολογώντας στο περιοδικό People, πως δεν αποκλείει την πιθανότητα να επιστρέψει. «Ακούστε, αν γνωρίζετε καλά την φιλμογραφία μου τότε θα ξέρετε πως δεν είμαι αντίθετος σε οποιαδήποτε μορφή σίκουελ, αλλά όχι παραπάνω από εννιά ταινίες», αναφερόμενος φυσικά και τον ρόλο του ως Wolverine σε ταινίες της Marvel.

Τώρα, το μόνο που έχουμε να περιμένουμε είναι αν κάποιος από το Χόλιγουντ ακούσει και αποφασίσει να το κάνει πραγματικότητα.