Buzz

Ο Τζαφάρ Τζάκσον είναι ίδιος ο Βασιλιάς της Ποπ στην πρώτη φωτογραφία από το «Michael»

στα 10

Τα γυρίσματα της ταινίας του Αντουάν Φουκούα για την ζωή και την καριέρα του Μάικλ Τζάκσον έχουν ήδη ξεκινήσει και έχουμε μια πρώτη μικρή γεύση από αυτήν.

Ο Τζαφάρ Τζάκσον είναι ίδιος ο Βασιλιάς της Ποπ στην πρώτη φωτογραφία από το «Michael»

Μπορεί να περιμένουμε αρκετές βιογραφικές ταινίες μέσα στους επόμενους μήνες, αλλά σίγουρα μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες είναι εκείνη η οποία θα μιλά για την ζωή και την καριέρα του Μάικλ Τζάκσον, η οποία θα έχει τίτλο «Michael» σε σκηνοθεσία του Αντουάν Φουκούα.

Εκείνο που ίσως κεντρίζει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον είναι ότι τον Βασιλιά της ποπ θα ερμηνεύσει ο ανιψιός του Τζαφάρ Τζάκσον, ο οποίος φαίνεται πως μοιάζει απίστευτα με τον θείο του, όπως δείχνει η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα από τα γυρίσματα τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει.

Διαβάστε ακόμα: Ο Αντουάν Φουκουά θα σκηνοθετήσει τη βιογραφική ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον

michael

Την παραγωγή της ταινίας, η οποία θα έχει τον τίτλο «Michael», έχει αναλάβει ο Γκρέιχαμ Κινγκ, παραγωγός επίσης της ταινίας «Bohemian Rhapsody», ενώ το σενάριο έχει αναλάβει να γράψει ο Τζον Λόγκαν, o δημιουργός του «Penny Dreadful» και σεναριογράφος του «Skyfall», γεγονός που δείχνει πως η ταινία σίγουρα θα έχει ένα καλό και αρκετά δυνατό σενάριο.

Πέρα του ότι ήταν αδιαμφισβήτητα ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, ο ζωή και η φήμη του Τζάκσον είχαν αμαυρωθεί όταν ξέσπασε το σκάνδαλο παιδεραστίας σε βάρος του. Το Deadline υπογραμμίζει πως «η ταινία δεν θα έχει ως σκοπό να αποκαταστήσει την φήμη του Τζάκσον. Η πολύπλοκη ζωή του είναι αρκετά γνωστή στον κόσμο και δεν θα αγνοηθεί στην ταινία, η οποία θα καλύπτει ολόκληρη την ζωή του μέχρι και τον τραγικό του θάνατο τον Ιούνιο του 2009 σε ηλικία 50 ετών.»

Η ταινία «Michael» αναμένεται στις αίθουσες στις 18 Απριλίου 2025.