Buzz

Ο Αντουάν Φουκουά θα σκηνοθετήσει τη βιογραφική ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον

στα 10

Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στο 2023 αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ποιος θα ενσαρκώσει τον βασιλιά της ποπ.

Ο Αντουάν Φουκουά θα σκηνοθετήσει τη βιογραφική ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον

Η βιογραφική ταινία του Μάικλ Τζάσκον έχει πάρει το πράσινο φως, με τις ευχές μάλιστα των κληρονόμων του, και μόλις βρήκε τον σκηνοθέτη της.

Ο Αντουάν Φουκουά, ο σκηνοθέτης των ταινιών «Training Day» και του πιο πρόσφατου «Emancipation» με τον Γουίλ Σμιθ, θα σκηνοθετήσει την βιογραφική ταινία βασισμένη στην ζωή του βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον, με τα γυρίσματα να αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στο 2023.

Την παραγωγή της ταινίας, η οποία θα έχει τον τίτλο «Michael», έχει αναλάβει ο Γκρέιχαμ Κινγκ, παραγωγός επίσης της ταινίας «Bohemian Rhapsody», ενώ το σενάριο έχει αναλάβει να γράψει ο Τζον Λόγκαν, o δημιουργός του «Penny Dreadful» και σεναριογράφος του «Skyfall», γεγονός που δείχνει πως η ταινία σίγουρα θα έχει ένα καλό και αρκετά δυνατό σενάριο.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτη φωτογραφία της Μαρίζα Αμπέλα ως Εϊμι Γουάινχαουζ στο «Back to Black»

michael jackson 607

Πέρα του ότι ήταν αδιαμφισβήτητα ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, ο ζωή και η φήμη του Τζάκσον είχαν αμαυρωθεί όταν ξέσπασε το σκάνδαλο παιδεραστίας σε βάρος του. Το Deadline υπογραμμίζει πως «η ταινία δεν θα έχει ως σκοπό να αποκαταστήσει την φήμη του Τζάκσον. Η πολύπλοκη ζωή του είναι αρκετά γνωστή στον κόσμο και δεν θα αγνοηθεί στην ταινία, η οποία θα καλύπτει ολόκληρη την ζωή του μέχρι και τον τραγικό του θάνατο τον Ιούνιο του 2009 σε ηλικία 50 ετών.»

Τώρα το μόνο που μένει είναι το ποιος θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Μάικλ Τζάκσον (θυμηθείτε πως ο Τζόζεφ Φάινς θα έπαιζε κάποια στιγμή τον Τζάκσον σε ένα επεισόδιο του Urban Myths», το οποίο τελικά δεν παίχτηκε ποτέ).