Buzz

Ο Μάθιου Βον έμεινε έκπληκτος από τις τόσες κακές κριτικές του «Αργκαϊλ»

στα 10

Μιλώντας στο Empire ο σκηνοθέτης Μάθιου Βον έξεφρασε την έκπληξή του από τις βιτριολικές, όπως τις χαρακτήρησε, κριτικές για την τελευταία του ταινία.

Ο Μάθιου Βον έμεινε έκπληκτος από τις τόσες κακές κριτικές του «Αργκαϊλ»

Το «Αργκαϊλ», η νέα ταινία του Μάθιου Βον του «Kingsman», από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης του είχε καταφέρει να δημιουργήσει αρκετές συζητήσεις. Πρώτα πόλλα, αγοράστηκε από την Apple με το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 200 εκατομμυρίων δολαρίων. Στη συνέχεια, η συζήτηση συνεχίστηκε για το καστ όλων των αστέρων – τους Χένρι Κάβιλ. Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Σαμ Ρόκγουελ και Dua Lipa – και αναμενόταν να είναι μια αρκετά επιτυχημένη ταινία.

Μετά όμως βγήκαν οι κριτικές της.

Η ταινία χαντακώθηκε από τους κριτικούς, αλλά και από το ίδιο το κοινό το οποίο έδωσε 96 εκατομμύρια δολάρια στο box office. Μιλώντας στο Empire, ο Μάθιου Βον ρωτήθηκε για τις αρνητικές κριτικές που έλαβε η "Argylle". Δεν είναι ξένος με τις αρνητικές κριτικές, όπως και οι περισσότεροι σκηνοθέτες άλλωστε , αλλά αυτές τον πείραξαν αρκετά.

Διαβάστε ακόμα: Γκλεν Κλόουζ και Τζέρεμι Ρένερ στο καστ του «Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery»

argylle

«Είχαμε κάνει δοκιμαστικές προβολές που είχαν πάει φανταστικά καλά. Η πρεμιέρα ήταν μια πραγματικά διασκεδαστική βραδιά και ήταν σαν να επιστρέφω στις μέρες του “Snatch” όπου υπήρχε τέτοιος ενθουσιασμός. Είναι μια διασκεδαστική, καλή ταινία ή τουλάχιστον νόμιζα ότι ήταν μια διασκεδαστική ταινία. Δεν κάναμε το “Πολίτη Κέιν”, αλλά γαμώτο, μετά βγήκαν οι κριτικές και λέω, “περίμενε, τι έκανα για να προσβάλω αυτούς τους ανθρώπους;” Ηταν βιτριολικές. Δεν λέω ότι η ταινία είναι τέλεια με κανέναν τρόπο, αλλά δεν σκέφτηκα ότι ήταν προσβλητική. Αυτό με ξάφνιασε», είπε ο Βον.

Και πρόσθεσε: «Με τρέλανε. Ειλικρινά να το καταλάβω, γιατί δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Δεν ήταν απλώς μερικές κακές κριτικές. Είναι αυτό που είναι. Μαθαίνεις από αυτά τα πράγματα».

Πάντως αν θέλετε να δείτε κι εσείς αν οι κριτικοί είχαν δίκιο (ή άδικο) μπορείτε να δείτε το «Αργκαϊλ» στο Apple TV+.