Buzz

Ο Ματ Ριβς έχει ολοκληρώσει το σενάριο του «The Batman Part ΙΙ»

στα 10

Η παραγωγή της ταινίας, σύμφωνα με τον Ριβς, αναμένεται να αρχίσει το 2025 ενώ είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες το 2026.

Ο Ματ Ριβς έχει ολοκληρώσει το σενάριο του «The Batman Part ΙΙ»

Πριν λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα στο Max το πρώτο επεισόδιο της spin off σειράς του «The Batman» του Ματ Ριβς με τίτλο «The Penguin», μιας σειράς στα χνάρια του «The Sopranos», με έναν αγνώριστο Κόλιν Φάρελ να επιστρέφει στον ρόλο του κακού Πιγκουίνου.

Κατά την διάρκεια προώθησης της σειράς ο Ριβς, ο οποίος είναι παραγωγός σε αυτήν, αναφέρθηκε και στο πολυαναμενόμενο σίκουελ «The Batman Part ΙΙ» το οποίο αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2026. O Ριβς λέει ότι το σενάριο έχει ολοκληρωθεί, κάτι που πολλές φορές του παίρνει αρκετό χρόνο για να τελειώσει, και η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο.

Ο Ριβς δεν αποκάλυψε πολλά περισσότερα, αλλά ανέφερε ότι «υπάρχει μια χρονική περίοδος» στην οποία θα μεταβεί το δεύτερο μέρος μετά την πρώτη ταινία και τηλεοπτική σειρά. «Ο Οζ [ο Πιγκουίνος] γίνεται ένα από τα σημεία εισόδου στην ταινία», είπε στο Entertainment Weekly αυτή την εβδομάδα. «Δεν μπορώ να πω πού προς σε ποια κατεύθυνση θα πάει η ταινία εκτός από το να πω ότι είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτήν». Με αυτό επιβεβαιώνει και την επιστροφή του Φάρελ στη δεύτερη ταινία και στον ρόλο του Penguin.

Διαβάστε ακόμα: Θα είναι ο Μπάρι Κιόγκαν στο «The Batman 2» του Ματ Ριβς;

the batman

Ενώ ο Batman και ο Μπρους Γουέιν του Ρόμπερτ Πάτινσον δεν εμφανίζονται στη σειρά «The Penguin», ο Ριβς λέει ότι δεν είναι αντίθετος στο ενδεχόμενο ο χαρακτήρας να γυρίσει σε μια μελλοντική σειρά. «Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Βατμαν ή ο Μπρους ή κάτι παρόμοιο δεν θα εμφανιστούν ποτέ σε κάποια μελλοντική σειρά», είπε ο Ριβς. «Η Λόρεν και εγώ σκεφτόμασταν πως θα μπορούσαμε να βρούμε έναν τρόπο να κάνουμε τον Ρομπ να είναι σε αυτή την σειρά; Αλλά αυτό ήταν απλώς μια σκέψη».

Η ταινία «The Batman» του Ματ Ριβς ήταν μια τεράστια επιτυχία για την Warner. Ηταν η δεύτερη ταινία μέσα σε περίοδο πανδημίας η οποία κατάφερε στην Αμερική να ανοίξει στο πρώτο Σαββατοκύριακο με πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια, και πιο συγκεκριμένα με 134 εκατομμύρια, δεύτερη μόλις πίσω από το «Spider-Man: No Way Home», κερδίζόντας πάνω από 759 εκατομμύρια δολάρια συνολικά στο παγκόσμιο box office.