Buzz

Θα είναι ο Μπάρι Κιόγκαν στο «The Batman 2» του Ματ Ριβς;

στα 10

Ο Κιόγκαν μίλησε από το Φεστιβάλ του Τορόντο για το εάν θα τον δούμε τελικά στο σίκουελ του «The Batman», αλλά και το πως του φάνηκε το σενάριο της ταινίας του «Peaky Blinders».

Θα είναι ο Μπάρι Κιόγκαν στο «The Batman 2» του Ματ Ριβς;

Ο Μπάρι Κιόγκαν είναι από τους ταλαντούχους και περίζήτητους ηθοποιούς της γενιάς του, ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια των τελευταίων ετών, που έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες του κόσμου και έχει ήδη δημιουργήσει ένα εξαιρετικά δυνατό βιογραφικό.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως ο Κιόγκαν προστέθηκε στο ήδη εκλεκτό καστ της ταινίας του «Peaky Blinders» και ο ίδιος δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει γι΄αυτό όταν βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο για την πρεμιέρα της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί, το «Bird» της Αντρεα Αρνολντ.

Αν και οι πληροφορίες για την πλοκή της ταινίας δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί, ο Κιόγκαν είπε πως διάβασε το σενάριο και το λάτρεψε. «Δεν θα έπαιζα στην ταινία αν δεν διάβαζα το σενάριο. Αλλά ναι, διάβασα το σενάριο και μου άρεσε και μίλησα με τον Κίλιαν Μέρφι γι' αυτό και θα είναι επικό».

Διαβάστε ακόμα: Διαδηλωτές εισέβαλαν στην εναρκτήρια προβολή του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο

barry keoghan main

Πέρα από αυτό όμως η συζήτηση στράφηκε, φυσικά, και στο επερχόμενο σίκουελ του «The Batman» του Ματ Ριβς, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2026, και για το εάν θα παίξει ξανά τον ρόλο του Τζόκερ, έναν ρόλο ο οποίος κόπηκε από την πρώτη ταινία, με την σκηνή να γίνεται viral αρκετά αργότερα όταν ο Ριβς την κυκλοφόρησε στο ίντερνετ. «Ορίστε λοιπόν!» είπε όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή στον ρόλο, καλύπτοντας το στόμα του. «Δεν μπορώ να πω πολλά. Η κάμερα με κοιτάζει. Θα δούμε που θα πάει. Και πάλι, ήταν μια απίστευτη εμπειρία… και ναι, δεν μπορώ να πω…»

Στο «Bird», το όποιο είναι γραμμένο και σκηνοθετημένο από την Αντρεα Αρνολντ, ο Κιόγκαν συμπρωταγωνιστεί μαζί με την Νικίγια Ανταμς στον ρόλο του Μπαγκ, ενός νεαρού πατέρα καλυμμένος με τατουάζ που ζει σε μια πόλη κάπου βρετανική ακτή και αγωνίζεται να αφιερώσει χρόνο στα δύο παιδιά του, συμπεριλαμβανομένης της κόρης του Μπέιλι (Ανταμς), μιας μοναχικής 12χρονης η οποια βρίκεται στο κατώφλι της εφηβείας και αναζητά να ζήσει τις δικές της περιπέτειες αλλού. Ο Φραντς Ρογκόφσκι παίζει τον ρόλο του Bird, ενός εκκεντρικού αουτσάιντερ που μπαίνει ξαφνικά στη ζωή της Μπέιλι.

Η ταινία της Αρνολντ ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στις αμερικάνικες αίθουσες τον Νοέμβριο.