Buzz

Ο Μπάρι Κιόγκαν στο καστ της ταινίας του «Peaky Blinders»

στα 10

Μετά τον Κίλιαν Μέρφι και την Ρεμπέκα Φέργκιουσον, έρχεται και ο Μπάρι Κιόγκαν να προστεθεί στο καστ της αναμενόμενης κινηματογραφικής μεταφοράς της αγαπημένης σειράς του Netflix.

Ο Μπάρι Κιόγκαν στο καστ της ταινίας του «Peaky Blinders»

Τους τελευταίους μήνες η ανακοίνωση μια ταινίας «Peaky Blinders» από το Netflix έχει καταφέρει να προκαλέσει τρελή αναστάτωση στους φανς. Και πως να μην το κάνει εξάλλου όταν ανακοινώθηκε πως ο Κίλιαν Μέρφι θα επιστρέψει στον ρόλο του Τόμι Σέλμπι, ο οποίος ήταν επικεφαλής μιας από τις πιο άγριες συμμορίες στο Μπέρμινχαμ μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ δίπλα του θα συμπρωταγωνιστήσει και η Ρεμπέκα Φέργκιουσον σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Αλλά τα νέα για την ταινία συνεχίζονται να έρχονται και σύμφωνα με το The Hollywood Report ο Μπάρι Κιόγκαν, τον οποίον έχουμε απολαύσει σε ταινίες όπως τα «Saltburn», «Τα Πνεύματα του Ινισέριν» και «Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού», επιβεβαίωθηκε πως προστέθηκε πρόσφατα στο καστ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει ως Τομ Σέλμπι στην ταινία «Peaky Blinders»

barry keoghan

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία εάν άλλοι ηθοποιοί από την σειρά θα επιστρέψουν για την ταινία, αλλά σίγουρα θα έχουμε περισσότερα νέα γι’ αυτό καθώς πλησιάζει η ημερομηνία των γυρισμάτων της, τα οποία θα ξεκίνήσουν τον Σεπτέμβριο στο Ντίγκμπεθ στην Αγγλία.

Οπως και να έχει πάντως ο Κιόγκαν είναι μια συναρπαστική προσθήκη στο καστ – ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια των τελευταίων ετών, που έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες του κόσμου και έχει ήδη δημιουργήσει ένα εξαιρετικά δυνατό βιογραφικό. Η σειρά «Peaky Blinders» αγαπήθηκε αρκετά από το κοινό κατά τη διάρκεια της εννιάχρονης πορείας της και έγινε ολοένα και πιο δημοφιλής αφότου ξεκίνησε να προβάλλεται στο Netflix.