Buzz

Αυτοί είναι οι κακοί που θα αντιμετωπίσει ο Σκοτεινός Ιππότης στα σίκουελ του «The Batman»

στα 10

Ανάμεσά τους ακούγεται και το όνομα του Hush.

Αυτοί είναι οι κακοί που θα αντιμετωπίσει ο Σκοτεινός Ιππότης στα σίκουελ του «The Batman»

Προσοχή: το άρθρο περιέχει τεράστια spoiler από το φινάλε του «The Batman». Αν δεν έχετε δει την ταινία μην διαβάσετε παρακάτω.

Το «The Batman» του Ματ Ριβς είναι ήδη μια τεράστια επιτυχία στο box office, με το δεύτερο μεγαλύτερο άνοιγμα μετά την πανδημία στην Αμερική με 128 εκατομμύρια δολάρια συνολικές εισπράξεις. Αν προσθέσει κανείς και τα 120 εκατομμύρια δολάρια από τον υπόλοιπο κόσμο, τα συνολικά του έσοδα φτάνουν στα 248 εκατομμύρια δολάρια. Καθόλου άσχημα για μια τρίωρη ταινία.

Αναζωπυρώνονται λοιπόν οι συζητήσεις για τα σίκουελ της ταινίας με τους φανς να αναρωτιούνται ήδη ποιος θα είναι ο επόμενος κακός. Εκτός αν οι τελευταίες σκηνές της ταινίας τον έχουν αποκαλύψει ήδη.

Διαβάστε ακόμα: O Batman είναι ο ήρωας που αγάπησε το σκοτάδι

the batman

Πρόσφατα ο Ματ Ριβς επιβεβαίωσε, μέσω του Variety, πως ο Ιρλανδός ηθοποιός Μπάρι Κέογκαν έπαιζε όντως τον Joker στο φινάλε του «The Batman», αλλά γρήγορα έσπευσε να διασκεδάσει τις φήμες για την επιστροφή του στο σίκουελ, λέγοντας πως αυτό ήταν ένα απλό cameo και τίποτα παραπάνω. «Δεν πρόκειται για μια easter egg σκηνή. Δεν είναι από εκείνες τις σκηνές της Marvel ή της DC στις οποίες λένε «ορίστε η επόμενη ταινία!» Στην πραγματικότητα, δεν έχω ιδέα πότε ή αν θα επιστρέψουμε σε αυτόν τον χαρακτήρα στις επόμενες ταινίες.»

Από ό,τι φαίνεται του αρέσει η ιδέα να αφήσει κακούς του Batman να δρουν στο Γκόθαμ όπως σε κάποιες παλιές γκανγκστερικές ταινίες, δίνοντας την εντύπωση ότι οι κακοποιοί μπορεί απλώς να εμφανίζονται σε τυχαίες σκηνές και να μην έχουν σημαντικό ρόλο στην ιστορία, όπως για παράδειγμα εδώ, ο Joker. «Ηθελα να είναι σαν μια παλιά γκανγκστερική ταινία της Warner Bros όπου αν έπαιρνες μια συγκεκριμένη στροφή, μπορούσες να συναντήσεις το origin story ενός άλλου χαρακτήρα.»

Διαβάστε ακόμα: Τρία κόμικ που πρέπει να διαβάσετε πριν δείτε το «The Batman» του Ματ Ριβς

batman hush

Μιλώντας πάντως για του κακούς που θα ήθελε σε κάποιες άλλες ταινίες του Batman, πέρα από μια πιο ρεαλιστική εκδοχή του Mr. Freeze όπως είχε δηλώσει παλιότερα, o Ματ Ριβς θα ήθελε να δει και τον Δρ. Τόμας Ελιοτ, aka Hush, ο οποίος ήταν παιδικός φίλος του Μπρους Γουέιν. «Νομίζω ότι ο Hush είναι πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας. Θα επιλέξω τον Hush. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο επόμενος [κακός στην επόμενη ταινία] θα είναι ο Hush», δήλωσε ο Ριβς στο Twitter Movies.