Buzz

Αξίζει η επανασύνδεση στο Matrix; Οι πρώτες αντιδράσεις για το «Matrix Resurrections» είναι εδώ

στα 10

Τελικά θα πάρουμε το μπλε ή το κόκκινο χάπι;

Αξίζει η επανασύνδεση στο Matrix; Οι πρώτες αντιδράσεις για το «Matrix Resurrections» είναι εδώ

To «Matrix Resurrections» της Λάνα Γουατσόφσκι έκανε την δημοσιογραφική του πρεμιέρα μέσα στην εβδομάδα. Χτες το εμπάργκο για την ταινία σταμάτησε και αμέσως άρχισαν να έρχονται στα social media οι πρώτες αντιδράσεις.

Διαβάστε ακόμα: Για την Λάνα Γουατσόφσκι το «Matrix Resurrections» έγινε ως παρηγοριά για τον θάνατο των γονιών της

Matrix Resurrections

Αρκετοί είναι αυτοί που μιλάνε με αρκετά θετικά σχόλια για την ταινία λέγοντας πως είναι το καλύτερο σίκουελ της σειράς, καλύτερο μάλιστα και από το 2 και το 3, με μάλιστα κάποιοι να την θεωρούν και μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς με τον κριτικό Nτέιβιντ Ελριτς από το Indiewire να λέει πως «είναι το πιο τολμηρό σίκουελ του Χόλιγουντ μετά το “The Last Jedi”».

Δεν είναι όμως όλα τόσο τέλεια μιας και κάποιοι ομολογούν πως η ταινία είναι τόσο meta που χάνει την όποια αξία της, ενώ κάποιοι μιλούν για χάρτινους νέους χαρακτήρες και για «2μιση ώρες σκληρού exposition και κακές σκηνές δράσης που θυμίζουν τις ταινίες του “Bourne”».

Διαβάστε ακόμα: «Το είδα σε ένα όνειρο». Νέο, τελευταίο και εντυπωσιακό τρέιλερ του «Matrix Resurrections»

Την σκηνοθεσία του «The Matrix Resurrections» έχει αναλάβει η Λάνα Γουατσόφσκι σε σενάριο το οποίο γράφει η ίδια μαζί με τον Αλεξάντερ Χέμον και τον Ντέιβιντ Μίτσελ (τον συγγραφέα του «Cloud Atlas»), και μαζί με τους Κιάνου Ριβς και Κάρι Αν Μος πρωταγωνιστούν οι Γιάχια Αμπντούλ-Μάτιν ΙΙ, Τζέντα Πίκετ Σμίθ, Τζέσικα Χένγουικ, Νιλ Πάτρικ Χάρις και Τζόναθαν Γκροφ.

Το «Matrix Resurrections» αναμένεται στις αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου 2021 σε διανομή της Tanweer.

Διαβάστε παρακάτω μερικές από τις αντιδράσεις.