Buzz

«Το είδα σε ένα όνειρο». Νέο, τελευταίο και εντυπωσιακό τρέιλερ του «Matrix Resurrections»

στα 10

Είστε έτοιμοι για την επανασύνδεση;

«Το είδα σε ένα όνειρο». Νέο, τελευταίο και εντυπωσιακό τρέιλερ του «Matrix Resurrections»

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να μπούμε ξανά κι εμείς στο Matrix. Το «Matrix Resurrections» θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου και μέχρι τότε η Warner κυκλοφόρησε το τελευταίο τρέιλερ της ταινίας, δίνοντάς μας έτσι μια ακόμα μικρή γεύση για το τι περιμένουμε να δούμε στο νέο αυτό σίκουελ.

Ενα τρέιλερ, το οποίο έχει κάποια σπόιλερς για μερικούς χαρακτήρες της ταινίας (οπότε αν δεν θέλετε να γνωρίζετε τίποτα για την ταινία θα σας λέγαμε να το προσπεράσετε για την ώρα), μας μεταφέρει στον κόσμο του Matrix όπου ο Νίο ξυπνά για άλλη μια φορά και ετοιμάζεται πολεμήσει ξανά τις μηχανές στο πλευρό της Τρίνιτι. Μπορεί όμως τώρα να μην θυμάται πολλά, αλλά τουλάχιστον θυμάται ότι ξέρει ακόμα κουνγκ-φου.

Διαβάστε ακόμα: Για την Λάνα Γουατσόφσκι το «Matrix Resurrections» έγινε ως παρηγοριά για τον θάνατο των γονιών της

matrix resurrections

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Λάνα Γουατσόφσκι σε σενάριο το οποίο γράφει η ίδια μαζί με τον Αλεξάντερ Χέμον και τον Ντέιβιντ Μίτσελ (τον συγγραφέα του «Cloud Atlas»), και μαζί με τους Ριβς και Μος θα πρωταγωνιστήσουν και οι Γιάχια Αμπντούλ-Μάτιν ΙΙ, Τζέντα Πίκετ Σμίθ, Τζέσικα Χένγουικ, Νιλ Πάτρικ Χάρις και Τζόναθαν Γκροφ. Το «Matrix Resurrections» αναμένεται στις αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου 2021.

matrix resurrections poster