Buzz

Εκτός ο Τζόναθαν Μέιτζορς από τη Marvel

στα 10

H Marvel απέλυσε τον Μέιτζορς, ο οποίος παίζει στις ταινίες της τον ρόλο του Κανγκ του Κατακτητή, μετά την απόφαση του δικαστηρίου πως ο ηθοποιός κρίνεται ένοχος για ενδοοικογενειακή βία.

Εκτός ο Τζόναθαν Μέιτζορς από τη Marvel

Ο ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο χτες για τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας χτες το απόγευμα. Ο Μέιτζορς καταδικάστηκε για δυο πλημμελήματα για απερίσκεπτη παρενόχληση και επίθεση κατά της πρώην κοπέλας του Γκρέις Τζαμπάρι, με την ποινή να αναμένεται να ανακοινωθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2024.

Λίγο μετά το τέλος της δίκης, ο δικηγόρος υπεράσπισης του Μέιτζορς δήλωσε ότι ο ηθοποιός θα «καθαρίσει πλήρως το όνομά του» και συνέχισε να αρνείται όλες τις κατηγορίες. Στην ετυμηγορία, ο Μέιτζορς κρίθηκε επίσης αθώος για μία κατηγορία επίθεσης εκ προθέσεως τρίτου βαθμού και μία κατηγορία επιβαρυντικής παρενόχλησης σε δεύτερο βαθμό.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του δικαστηρίου η Marvel απέλυσε τον Μέιτζορς από τον ρόλο του Κανγκ. Το στούντιο περίμενε την απόφαση του δικαστηρίου πριν και η ίδια πάρει μια απόφαση για την Μέιτζορς και όταν ανακοινώθηκε πως κρίνεται ένοχος, δεν χρειάστηκε και πολύς χρόνος για να ενημερώσουν τα μέσα ενημέρωσης ότι ο ηθοποιός ήταν εκτός.

Διαβάστε ακόμα: Συνελήφθη ο Τζόναθαν Μέιτζορς για ενδοοικογενειακή βία

jonathan majors

Προς το παρόν δεν είναι σαφές τι θα κάνει η Marvel με το πρόβλημα του Μέιτζορς και τον ρόλο του Κανγκ, ο οποίος ήταν ο μεγάλος κακός της Πέμπτης Φάσης του MCU, κάτι που φαίνεται πως τους ταλαιπώρησε όλο το 2023, μια όχι και τόσο καλή χρονιά γενικά για τη Marvel, και τώρα έχει εξελιχθεί σε σημαντικό αφηγηματικό πρόβλημα. Εχει γίνει λόγος για αναδιαμόρφωση του ρόλου ή και ακόμα να εισάγουν έναν νέο μεγάλο κακό (φήμες θέλουν τον Dr. Doom να παίρνει την θέση του), αλλά προφανώς δεν έχουν ληφθεί ακόμα αποφάσεις.

Πάντως ο σεναριογράφος της Marvel, Μάικλ Γουάλντρον (ο οποίος γράφει επίσης το sequel, «Avengers: Secret Wars») ανατέθηκε πρόσφατα να ξαναγράψει το σενάριο της ταινίας «Kang Dynasty» στα τέλη Νοεμβρίου, κάτι που ίσως να σημαίνει πως η Marvel είχε ήδη ξεκινήσει να προσεγγίζει μια εναλλακτική στρατηγική.

Τον Μάρτιο ο Μέιτζορς συνελήφθη με κατηγορίες για επίθεση και παρενόχληση, αφούη Τζαμπάρι κατηγόρησε τους Μέιτζορς ότι της επιτέθηκε στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου, αφού πήρε το τηλέφωνό του για να διαβάσει ένα μήνυμα κειμένου που φέρεται να είχε λάβει από άλλη γυναίκα. Η δήλωση της αστυνομίας απαριθμούσε πολλές πιθανές κατηγορίες όπως «στραγγαλισμός», «επίθεση» και «παρενόχληση».