Buzz

Τι μπορεί να συμβεί όταν ο Τζίμι Φάλον έχει καλεσμένους τους Μάρτιν Σορτ και Στιβ Μάρτιν; (τα πάντα!)

στα 10

To δίδυμο των Μάρτιν και Σορτ μπορεί να είναι πλέον μίας άλλης γενιάς, αλλά αποδεικνύουν ότι το πηγαίο κωμικό ένστικτο δεν έχει ηλικία - κρατιέται φρέσκο και αφυπνισμένο. Δείτε τους, καλεσμένους στο Tonight Show να ισοπεδώνουν τον Τζίμι Φάλον.

Τι μπορεί να συμβεί όταν ο Τζίμι Φάλον έχει καλεσμένους τους Μάρτιν Σορτ και Στιβ Μάρτιν; (τα πάντα!)

Οι Στιβ Μάρτιν και Μάρτιν Σορτ είναι πλέον 71 και 66 χρονών αντίστοιχα, όμως το κωμικό τους ταλέντο, το timing και η χημεία τους αποδεικνύεται ότι δεν γερνάει ούτε μέρα. Καλεσμένοι του Τζίμι Φάλον στο «Tonight Show» διαφήμισαν τη stand up περιοδεία τους (που ξεκινά το Φεβρουάριο του 2017) και έπαιξαν σε μία σειρά από σκετς και παιχνίδια της εκπομπής με την ενέργεια, τον αυτοσαρκασμό και το σουρεαλιστικό χιούμορ πιτσιρικάδων.

Διαβάστε κι αυτό: Το AFI τιμά τον Στιβ Μάρτιν σε μια βραδιά τόσο ξεκαρδιστική όσο του αξίζει!

Απολαύστε τα βίντεο όπου ακολουθούν, τα οποία ξεκινούν από την τυπική κουβέντα-ζέσταμα των επί 35 χρόνια φίλων (στην οποία ακούγονται οι φράσεις «είμαστε τόσο κοντά, όσο η Ελεν Ντιτζένερες και τα γιλέκα», «όταν τον γνώρισα ανησύχησα γιατί ήταν πιο λευκός και από την Τραμπ προεκλογική εκστρατεία»), περνούν στο γνωστό παιχνίδι της εκπομπής «True Confessions» (στο οποίο θα μάθετε αν ο Στιβ Μάρτιν έχει κοιμηθεί με την Μπριζίτ Μπαρντό) και τελειώνουν με ένα σκετς της τάξεως του σουρεαλισμού του Saturday Night Live: οι δύο κωμικοί κάνουν «βαρελάκια» από τους διαδρόμους του NBC μέχρι το πάρκο. Ναι, απλώς... κυλιούνται στο πάτωμα, τους νεοϋρκέζους δρόμους και το γρασίδι.

Πατήστε το play:




Δείτε περισσότερα βίντεο της late night television: