Buzz

True Confessions: οι Τζένιφερ Λόρενς και Τζον Ολιβερ εξομολογούνται στον Τζίμι Φάλον

στα 10

Οι καλεσμένοι του Τζίμι Φάλον παίζουν αλήθεια ή ψέματα. Δείτε το βίντεο.

True Confessions: οι Τζένιφερ Λόρενς και Τζον Ολιβερ εξομολογούνται στον Τζίμι Φάλον

H «True Confessions» βινιέτα του Tonight Show είχε προκύψει ως ιδέα λίγο πριν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου «True Detective» με καλεσμένους τον Κόλιν Φάρελ και τον Βινς Βον. Ο Τζίμι Φάλον τους είχε στήσει ένα σκηνικό αστυνομικής ανάκρισης (τραπέζι με πολλά τασάκια και τσιγάρα που καπνίζουν, χαμηλά φώτα) και ο καθένας άνοιγε ένα φάκελο και διάβαζε ένα περιστατικό από τη ζωή του. Μπορούσε να είναι αληθινό ή ψεύτικο. Και στις δύο περιπτώσεις επέλεγε κάτι αποκαλυπτικό και σχεδόν απίστευτο.

Το παιχνίδι είχε τόση επιτυχία που ο Φάλον το κράτησε στην εκπομπή. Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το δεύτερο κύκλο «True Detective» που απογοήτευσε τους θεατές και πιστούς του φίλους, όπως και το ίδιο το ΗΒΟ που ακόμα δεν έχει ανακοινώσει την έναρξη προπαραγωγής (έστω!) του 3ου κύκλου.

Δείτε το εδώ: «True Detective 2»: οι Κόλιν Φάρελ & Βινς Βον παίζουν τους ντετέκτιβ με τον Τζίμι Φάλον

True Confessions Lawrence GIF

Χθες βράδυ, καλεσμένοι του Φάλον ήταν οι Τζένιφερ Λόρενς και ο Τζον Ολιβερ. Κι ο Τζίμι ξαναέστησε το ανακριτικό του τραπεζάκι. Ο,τι ακολούθησε είχε γέλιο - με αποκορύφωση το απαραίτητο πια nerd moment της Τζένιφερ Λόρενς (έχει να κάνει με τα ρουθούνια της και την αγωνία να πει ψέματα - θα δείτε...)

Δούλευε στη κουζίνα του παλατιού ως έφηβος για το χαρτζιλίκι του ο Τζον Ολιβερ; Εφαγε από τα χέρια του η Βασίλισσα μία ομελέτα με φέτα; Και η Τζένιφερ Λόρενς πήρε κατά λάθος ένα υπνωτικό χάπι πριν γυρίσει μία action σκηνή των «Hunger Games»;

Πατήστε το play:

.

Δείτε ακόμα: