Buzz

Ο Μάρτιν Σκορσέζε υπερασπίζεται την ερμηνεία του Μπρένταν Φρέιζερ στο «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαρίου»

στα 10

Πολλοί θεωρούν την ερμηνεία του Μπρένταν Φρέιζερ στη νεά ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε κάπως υπερβολική, αλλά ο σκηνοθέτης έρχεται να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια γι' αυτήν.

Ο Μάρτιν Σκορσέζε υπερασπίζεται την ερμηνεία του Μπρένταν Φρέιζερ στο «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαρίου»

Η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαρίου» έχει πάρει διθυραμβικές κριτικές τόσο από τους κριτικούς όσο και από το κοινό. Σχεδόν κανείς δεν μπορεί να της προσάψει τίποτα, κυρίως για τις ερμηνείες της οι οποίες είναι εκπληκτικές από όλους. Ή για μερικούς σχεδόν από όλους…

Κάποιοι φαίνεται πως δεν εντυπωσιάστηκαν με την υπερβολικά πομπώδες ερμηνεία του Μπρένταν Φρέιζερ στην ταινία, ο οποίος παίζει τον ρόλο του Γ. Σ. Χάμιλτον, του δικηγόρου των χαρακτήρων του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ερνεστ Μπέρκχαρτ και Γουίλιαμ Χέιλ αντίστοιχα. Ο Φρέιζερ, ο οποίος κέρδισε πέρσι το Οσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Η Φάλαινα», στην πρώτη του σκηνή εμφανίζεται στην ταινία ουρλιάζοντας δυνατά «αυτός είναι ο πελάτης μου!» όταν ο Ερνεστ καλείται ως μάρτυρας για την υπόθεση του Χέιλ, λαμβάνοντας έτσι μερικές όχι και τόσο θετικές κριτικές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε ακόμα: Λίλι Γκλάντστοουν: Το Ανθισμένο Φεγγάρι του Μάρτιν Σκορσέζε

brendan fraser killers of the flower moon

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον Σκορσέζε να βγαίνει και να υπερασπίζεται την ερμηνεία του Φρέιζερ λέγοντας πως ήταν τέλειος στον ρόλο του. «Πιστεύω ότι θα ήταν υπέροχος στον ρόλο του δικηγόρου και θαύμαζα τη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια. Μπήκε για μερικές εβδομάδες νομίζω στην ταινία, ειδικά όταν ήταν στις τελευταίες μέρες των γυρισμάτων. Περάσαμε πολύ καλά δουλεύοντας μαζί, ιδιαίτερα με τον Λέο. Ειδικά στη σκηνή όπου λέει, “πάνε να σου βάλουν μια θηλιά στο λαιμό. Σε σώζει, χαζό αγόρι” ήταν τέλειος. Εχει και τεράστια περιφέρεια και γέμιζε όλο το καρέ εκείνη τη στιγμή. Είναι ένας υπέροχος ηθοποιός και τέλειο να μπορέσω να συνεργαστώ μαζί του», δήλωσε ο Σκορσέζε σε μια συνέντευξή του στο LADBible.

Σε μια ανάρτηση που υπερασπίζεται τον Φρέιζερ, ο επίσημος λογαριασμός της Apple Films στο Twitter δημοσίευσε ένα απόσπασμα από το βιβλίο Ντέιβιντ Γκραν του 2017 στο οποίο βασίζεται η ταινία, με την συγκεκριμένη σκηνή γράφοντας «σημειώστε το θαυμαστικό».

Η ταινία «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαρίου» συνεχίζεται να προβάλλεται στους κινηματογράφους από την Feelgood Entertainment.