Buzz

Η Μάργκο Ρόμπι και ο Τζέικομπ Ελόρντι ταξιδεύουν στα «Ανεμοδαρμένα Υψη»

στα 10

Η νέα κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου τηε Εμιλι Μπροντέ από τη Εμεραλντ Φένελ βρήκε τους Κάθι και Χίθκλιφ της.

Η Μάργκο Ρόμπι και ο Τζέικομπ Ελόρντι ταξιδεύουν στα «Ανεμοδαρμένα Υψη»

Πριν λίγο καιρό η Εμεραλντ Φένελ, με το «Saltburn», επιστρέφει σε πιο γνώριμα μονοπάτια καθώς ετοιμάζεται να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη δική της εκδοχή του μυθιστορήματος της Εμιλι Μπροντέ «Ανεμοδαρμένα Υψη».

Τώρα μαθαίνουμε πως η Μάργκο Ρόμπι και ο Τζέικομπ Ελόρντι θα πρωταγωνιστήσουν στους ρόλους των Κάθι και Χίθκλιφ αντίστοιχα. Ο Ελόρντι έρχεται να συνεργαστεί ξανά με την Φένελ μετά την έκρηξη της δημοτικότητάς του όταν έπαξε στο «Saltburn», ενώ η Ρόμπι και το στούντιο της LuckyChap θα αναλάβει της παραγωγής της (είχαν αναλαβεί και την παραγωγή των προηγούμενων ταινιών της «Saltburn» και «Υποσχόμενη Νέα Γυναίκα».)

Διαβάστε ακόμα: Η Εμεραλντ Φένελ θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τα «Ανεμοδαρμένα Υψη»

Οσοι γνωρίζουν το μυθιστόρημα της Μπροντέ (το οποίο δημοσίευσε ψευδώνυμα ως Ελις Μπελ) θα αναγνωρίσουν ότι το «Ανεμοδαρμένα Υψη» βρίσκεται αρκετά κοντά στο μήκος κύματος της Φένελ. Στην πραγματικότητα, οι καταστροφικές οικογενειακές σχέσεις και τα έντονα ρομάντζα του βιβλίου έχουν παρόμοια με την ελαφρώς διαταραγμένο σύμπαν του «Saltburn».

Η πλοκή του βιβλίου τοποθετείτε στους βάλτους του Γιόρκσαϊρ και ακολουθεί τα κατορθώματα δύο αντίπαλων οικογενειών, των Ερνσγουός και Λίντον, και το ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ του Χίθκλιφ και της Κάθι, όπως τα αφηγείται ο κύριος Λόκγουντ ένοικος του Thrushcross Grange, ο οποίος έμαθε την ιστορία από έναν μακροχρόνιο υπηρέτη.

Πώς άραγε θα προσεγγίσει η Φένελ αυτο το κλασικό λογοτεχνικό έργο που έχει περάσει από την οθόνη αμέτρητες φορές; Δίνοντας του μια μεταχείρηση τύπου «Saltburn» ή θα ακολουθήσει την πεπατημένη; Θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα μέχρι να το μάθουμε μιας και η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματά της το 2025.