Buzz

Η Εμεραλντ Φένελ θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τα «Ανεμοδαρμένα Υψη»

στα 10

Μετά το «Saltburn» η Φένελ επιστρέφει με κάτι πιο κλασικό.

Η Εμεραλντ Φένελ θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τα «Ανεμοδαρμένα Υψη»

Η Εμεραλντ Φένελ φαίνεται πως δεν κατάφερε να κερδίσει το κοινό που ίσως θα ήθελε με την τελευταία της ταινία «Saltburn» μιας και η ταινία της έπεσε στο κενό. Τώρα φαίνεται πως επιστρέφει σε πιο γνώριμα μονοπάτια, τουλάχιστον για την ίδια, καθώς ετοιμάζεται να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη δική της εκδοχή του μυθιστορήματος της Εμιλι Μπροντέ «Ανεμοδαρμένα Υψη».

Αυτο απόκάλυψε η ίδια στο λογαριασμό της στο Χ γράφοντας «Μείνε μαζί μου για πάντα. Πάρε οποιαδήποτε μορφή. Τρέλανέ με».

Οσοι γνωρίζουν το μυθιστόρημα της Μπροντέ (το οποίο δημοσίευσε ψευδώνυμα ως Ελις Μπελ) θα αναγνωρίσουν ότι το «Ανεμοδαρμένα Υψη» βρίσκεται αρκετά κοντά στο μήκος κύματος της Φένελ. Στην πραγματικότητα, οι καταστροφικές οικογενειακές σχέσεις και τα έντονα ρομάντζα του βιβλίου έχουν παρόμοια με την ελαφρώς διαταραγμένο σύμπαν του «Saltburn».

Η πλοκή του βιβλίου τοποθετείτε στους βάλτους του Γιόρκσαϊρ και ακολουθεί τα κατορθώματα δύο αντίπαλων οικογενειών, των Ερνσγουός και Λίντον, και το ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ του Χίθκλιφ και της Νίλι Ντιν, όπως τα αφηγείται ο κύριος Λόκγουντ ένοικος του Thrushcross Grange, ο οποίος έμαθε την ιστορία από έναν μακροχρόνιο υπηρέτη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο καστ αλλά σίγουρα θα περιμένουμε την Κάρεϊ Μάλιγκαν να κάνει κάποιο πέρασμα στην ταινία. Πώς άραγε θα προσεγγίσει η Φένελ αυτο το κλασικό λογοτεχνικό έργο που έχει περάσει από την οθόνη αμέτρητες φορές; Δίνοντας του μια μεταχείρηση τύπου «Saltburn» ή θα ακολουθήσει την πεπατημένη; Θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα μέχρι να το μάθουμε.