Φεστιβάλ / Βραβεία

O Μανώλης Μελισσουργός αναλαμβάνει επικεφαλής προγράμματος του Διεθνούς Διαγωνιστικού του Φεστιβάλ Δράμας

στα 10

Eπί σειρά ετών στέλεχος του Φεστιβάλ Tαινιών Μικρού Μήκους Δράμας και «ψυχή» του Διεθνούς Τμήματος, ο Μανώλης Μελισσουργός, αναλαμβάνει νέα καθήκοντα.

Flix Team
O Μανώλης Μελισσουργός αναλαμβάνει επικεφαλής προγράμματος του Διεθνούς Διαγωνιστικού του Φεστιβάλ Δράμας

Ο Μανώλης Μελισσουργός γεννήθηκε το 1983. Πραγματοποίησε Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές και έχει μεταπτυχιακό στην Πολιτιστική Πολιτική, Διοίκηση και Επικοινωνία. Εραστής των τεχνών από μικρός, δούλεψε στο πρώτο του Φεστιβάλ Δράμας το 2004. Είδε όλες τις ταινίες που προβλήθηκαν και αποφάσισε ότι θέλει να δουλέψει για το σινεμά για πάντα. Εχοντας περάσει από διάφορες θέσεις, πλέον είναι ο Head Programmer του Διεθνούς Προγράμματος. Επικίνδυνος όταν βαριέται, συνεργάζεται με διάφορες κινηματογραφικές εκδηλώσεις, φεστιβάλ και projects. 

Δείτε ακόμη: Ο Θανάσης Νεοφώτιστος υπεύθυνος προγράμματος στο νέο Σπουδαστικό Τμήμα του Φεστιβάλ Δράμας

«Έχουμε πολύ ωραία σχέδια και κρατώντας όλα τα θετικά κομμάτια μας, σχεδιάζουμε τις αλλαγές και τον Προγραμματισμό του φετινού Φεστιβάλ», σημειώνει ο Μανώλης Μελισσουργός. «Δυστυχώς ο κορωνοϊός δε μας επιτρέπει να γνωρίζουμε τις παραμέτρους διεξαγωγής του, οπότε θα πρέπει όλοι να περιμένουμε, ελπίζοντας για το καλύτερο. Παρόλα αυτά, λαμβάνουμε αιτήσεις σχεδόν με κανονικούς ρυθμούς, τόσο στο Διεθνές Διαγωνιστικό όσο και στο νεοσύστατο Διεθνές Σπουδαστικό Διαγωνιστικό. Ήδη έχουμε 1500 αιτήσεις  και ανεβαίνουμε. Ευχαριστώ τον Γιάννη Σακαρίδη για την εμπιστοσύνη και μαζί με την ομάδα των εκλεκτόρων, ευελπιστούμε να παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα αντάξιο των προσδοκιών μας.»

Δείτε επίσης: Ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Δράμας, Γιάννης Σακαρίδης, μιλάει στο Flix