Buzz

Τελικά... who ya gonna call?

στα 10

Φαίνεται πώς το γυναικείο «Ghostbusters» θα έχει ανταγωνισμό: η Sony ετοιμάζει και αντρικό remake. Tελικά, if there's somethin' strange in your neighborhood, ποιον να καλέσουμε; Μπερδευτήκαμε!

Τελικά... who ya gonna call?

Eδώ κι ένα χρόνο περίπου ασχολούμαστε με το «γυναικείο» Ghostbusters reboot - μία ιδέα που θέλει μία θηλυκή εκδοχή των κυνηγών φαντασμάτων. Πριν από λίγους μάλιστα ανακοινώθηκε και το καστ, καθώς και η ημερομηνία εξόδου τον Ιούλιο του 2016. Οσο χαιρόμασταν λοιπόν με τα νέα που ήθελαν τις Κρίστεν Γουιγκ, Μελίσα ΜακΚάρθι, Κέιτ ΜακΚίνον και Λέσλι Τζόουνς να αναλαμβάνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και τον Πολ Φιγκ να σκηνοθετεί, η Sony Pictures ανακοινώνει σήμερα ότι υπάρχει πλάνο και για ανδρικό ριμέικ της ταινίας.

Συγκεκριμένα, η είδηση θέλει τον Τσάνινγκ Τέιτουμ να αναλαμβάνει το πρότζεκτ σε συνεργασία με τους αδελφούς Τζο & Αντονι Ρούσο («Captain America: The Winter Soldier»), ενώ το σενάριο θα υπογράφει ο Ντρου Πιρς («Iron Man 3»). Ο 34χρονος ηθοποιός πρόκειται να δουλέψει με την δική του ομάδα παραγωγής (τους Ριντ Κάρολιν και Πίτερ Κίρναν των ταινιών «Magic Mike») αλλά και τον παραγωγό της αυθεντικής ταινίας του 1984, Ιβαν Ράιτμαν.

Ο Ράιτμαν μάλιστα δήλωσε στο Deadline.com ότι τα σχέδιά του είναι ακόμια πιο φιλόδοξα από ένα κινηματογραφικό reboot: «Θέλουμε να φτιάξουμε ένα ''Ghostbusters'' νέο franchise που θα περιλαμβάνει ταινίες, τηλεοπτική σειρά καθώς και παιχνίδια και γκάτζετς...»

Ghostbusters reboot 607

Σύμφωνα με τον Ράιτμαν λοιπόν, οι δύο κόσμοι ενώνονται: η γυναικεία ταινία θα είναι η πρώτη του franchise. Θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2016 κι αμέσως μετά θα πάρει ημερομηνία η αντρική. «Ο Ντρου θα αρχίσει να τη γράφει κι ελπίζω ότι θα την έχει έτοιμη για γύρισμα το επόμενο καλοκαίρι, όταν θα βγαίνει η γυναικεία εκδοχή. Για μένα αυτή είναι μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσουν μερικές υπέροχες ταινίες...»

Ακόμα πιο έντονες φήμες πάντως θέλουν τον Τσάνινγκ Τέιτουμ να πρωταγωνιστεί με τον φίλο του Κρις Πρατ, κι ότι η ιδέα προέκυψε από κοινού. «Δύο φίλοι θέλουν να πραγματοποιήσουν ένα πρότζεκτ που αγαπούν μαζί» όπως γράφτηκε στον αμερικανικό Τύπο.

Για να δούμε...

Διαβάστε επίσης:

Tags: ghostbusters