Buzz

Οι πρώτες αντιδράσεις για το «Licorice Pizza» μιλάνε για μια «τέλεια» ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον

στα 10

Η ταινία αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στις αμερικάνικες αίθουσες στις 26 Νοεμβρίου.

Οι πρώτες αντιδράσεις για το «Licorice Pizza» μιλάνε για μια «τέλεια» ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον

Ο Πολ Τόμας Αντερσον επιστρέφει αυτό το μήνα με μια coming of age ταινία, το «Licorice Pizza», η οποία ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στη μεγάλη οθόνη στις 26 Νοεμβρίου. Πριν από αυτό όμως η ταινία παίχτηκε ήδη για μερικά από τα μέλη της ένωσης του Χόλιγουντ, ανάμεσά τους και ο Τζ. Τζ. Εϊμπραμς και ο Μπένταβιντ Γκραμπίνσκι, οι οποίοι ανέβασαν στα social media τις αρκετά θετικές αντιδράσεις τους λέγοντας πως πρόκειται για μια «τέλεια» ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον και εκθειάζουν την ερμηνεία της Αλάνα Χάιμ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντέιβιντ Μπόουι παίζει διαπασών στο trailer του «Licorice Pizza», της νέας ταινίας του Πολ Τόμας Αντερσον

Η ταινία, η οποία διαδραματίζεται στην δεκαετία του ’70 στο Σαν Φερνάντο, πρωταγωνιστεί ο Κούπερ Χόφμαν, ο γιος του Φίλιπ Σίμουρ Χόμφαμ, και πρόκειται για μια ιστορία ενηλικίωσης όπου μιλά για την ζωή ενός μαθητή γυμνασίου ο οποίος είναι επίσης και ηθοποιός. Τα γυρίσματα έγιναν τον περασμένο φθινόπωρο μέσα στην πανδημία και μαζί με τον Χόφμαν πρωταγωνιστεί και οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Αλάνα Χάιμ (το ένα τρίτο του συγκροτήματος HAIM, του οποίου ο Αντερσον σκηνοθετεί video clips εδώ και χρόνια) και Μπένι Σάφντι.

Οσο αφορά τον τίτλο της ταινίας, το «Licorice Pizza» ήταν ένα πραγματικά δισκοπωλείο στο Λος Αντζελες, το οποίο έχει κλείσει τώρα, και έχει χρησιμοποιηθεί ως πραγματική τοποθεσία σε ταινίες όπως το «Fast Times at Ridgemont High». Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια συμβολική κίνηση. Ο φίλος και συνεργάτης του Αντερσον, ο Κρίστοφερ Νόλαν, είχε κυκλοφορήσει κι αυτός το τρέιλερ της ταινίας «Tenet» στις αίθουσες πριν βγει στο διαδίκτυο, δείχνοντας κι αυτός την υποστήριξή του στις κινηματογραφικές αίθουσες εν μέσω πανδημίας.

Η ταινία «Licorice Pizza» θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένες αίθουσες στις 26 Νοεμβρίου στην Αμερική, πριν ανοίξει κανονικά στις 25 Δεκεμβρίου. Διαβάστε μερικές από τις αντιδράσεις παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα: Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Πολ Τόμας Αντερσον «Licorice Pizza» παίχτηκε πρώτα στις αίθουσες