Buzz

Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Πολ Τόμας Αντερσον «Licorice Pizza» παίχτηκε πρώτα στις αίθουσες

στα 10

Σε μια καθαρά συμβολική κίνηση, ο Πολ Τόμας Αντερσον αποφάσισε να κυκλοφορήσει το τρέιλερ της νέας του ταινίας σε 35mm στο Prince Charles Cinema του Λονδίνου πριν αυτό παιχτεί στο διαδίκτυο.

Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Πολ Τόμας Αντερσον «Licorice Pizza» παίχτηκε πρώτα στις αίθουσες

Μόνο και μόνο ότι φέτος θα κυκλοφορήσει νέα ταινία ο Πολ Τόμας Αντερσον στις αίθουσες θα μπορούσε να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της φετινής κινηματογραφικής σεζόν. Και για να δείξει το πόσο στηρίζει τις αίθουσες, ο Αντερσον προχώρησε σε μια τελείως συμβολική κίνηση προβάλλοντας το πρώτο τρέιλερ του «Licorice Pizza» (γνωστή πριν και ως «Soggy Bottom») σε 35mm στο Prince Charles Cinema του Λονδίνου πριν αυτό παιχτεί στο διαδίκτυο.

Φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό πως το συγκεκριμένο τρέιλερ θα παίζονταν στα σινεμά ρεπερτορίου Prince Charles Cinema στο Λονδίνο, όπου παίχτηκες χτες πριν την προβολή των «Mulholland Drive» και «After Hours», πριν ξαναπαιχτεί στις 19 Σεπτεμβρίου πριν την ταινία του Αντερσον «Boogie Nights», και New Beverly Cinema στο Λος Αντζελες.

Διαβάστε ακόμα: Ο Πολ Τόμας Αντερσον βρίσκει τη «Gunda» μια ταινία «για να κάνεις μπάνιο μέσα της»

Η ταινία, η οποία διαδραματίζεται στην δεκαετία του ’70 στο Σαν Φερνάντο, πρωταγωνιστεί ο Κούπερ Χόφμαν, ο γιος του Φίλιπ Σίμουρ Χόμφαμ, και πρόκειται για μια ιστορία ενηλικίωσης όπου μιλά για την ζωή ενός μαθητή γυμνασίου ο οποίος είναι επίσης και ηθοποιός. Τα γυρίσματα έγιναν τον περασμένο φθινόπωρο μέσα στην πανδημία και μαζί με τον Χόφμαν πρωταγωνιστεί και οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Αλάνα Χάιμ και Μπένι Σάφντι.

Οσο αφορά τον τίτλο της ταινίας, το «Licorice Pizza» ήταν ένα πραγματικά δισκοπωλείο στο Λος Αντζελες, το οποίο έχει κλείσει τώρα, και έχει χρησιμοποιηθεί ως πραγματική τοποθεσία σε ταινίες όπως το «Fast Times at Ridgemont High». Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια συμβολική κίνηση. Ο φίλος και συνεργάτης του Αντερσον, ο Κρίστοφερ Νόλαν, είχε κυκλοφορήσει κι αυτός το τρέιλερ της ταινίας «Tenet» στις αίθουσες πριν βγει στο διαδίκτυο, δείχνοντας κι αυτός την υποστήριξή του στις κινηματογραφικές αίθουσες εν μέσω πανδημίας.

Η ταινία «Licorice Pizza» θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένες αίθουσες στις 26 Νοεμβρίου στην Αμερική, πριν ανοίξει κανονικά στις 25 Δεκεμβρίου.