Buzz

Ο Λίαμ Νίσον δηλώνει πως είναι «αρκετά περήφανος» για τον ρόλο του στο «Star Wars: Η Αόρατη Απειλή»

στα 10

20 χρόνια χρειάστηκε να περάσουν για να πει ο Λίαμ Νίσον αυτά τα λόγια για την ταινία.

Ο Λίαμ Νίσον δηλώνει πως είναι «αρκετά περήφανος» για τον ρόλο του στο «Star Wars: Η Αόρατη Απειλή»

Τα prequels του «Star Wars» δεν έτυχαν και της καλύτερης υποδοχής όταν κυκλοφόρησαν στις αίθουσες τόσο από τους κριτικούς αλλά, κυρίως, από τους θαυμαστές της σειράς που περίμεναν χρόνια για να δουν μια νέα ταινία με τους αγαπημένους τους ήρωες. Αλλά καμιά δεν έλαβε χειρότερα αρνητικά σχόλια από την πρώτη ταινία, «Star Wars: Η Αόρατη Απειλή» και κυρίως για έναν από τους χαρακτήρες της, τον Τζαρ Τζαρ Μπινκς.

Βέβαια από τότε η ταινία να έχει μπει σε ένα cult status, με τους φανς να δείχνουν πιο δεκτικοί προς αυτήν. Ανάμεσά τους και ο Λίαμ Νίσον, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην ταινία στον ρόλο του Κουάι-Γκον Τζιν και, μιλώντας πρόσφατα στο Entertainment Weekly, είπε πως μετά από όλα αυτά τα χρόνια βρήκε τον τρόπο να αγαπήσει την ταινία και να γίνει φαν της. «Είμαι αρκετά περήφανος για την ταινία. Εγινα Τζεντάι, έπαιξα με αυτά τα υπέροχα lightsabers, ήταν υπέροχα. Μου άρεσε η ταινία.»

Διαβάστε ακόμα: O Τζον Μπογιέγκα έχει αφήσει πίσω του τον Φιν και τα «Star Wars»

phantom menace 607

Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Αχμέντ Μπεστ, τον ηθοποιό που έπαιξε τον Τζαρ Τζαρ Μπινκς, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια δεχόταν απειλές και υβριστικά σχόλια για τον ρόλο αυτόν με αποτέλεσμα να σκεφτεί και την αυτοκτονία κάποια στιγμή. «Πραγματικά στιγμάτισε την καριέρα του. Και πρέπει να πω πως όταν γυρίζαμε την ταινία ήταν ίσως ο πιο αστείος και ταλαντούχος τύπος με τον οποίο έχω δουλέψει ποτέ. Θυμάμαι να είχα καλέσει το πρακτορείο του τότε και να τους λέω πως μόλις δούλεψα με τον νέο Εντι Μέρφι. Ακόμα το πιστεύω αυτό. Μας έκανε όλους να γελάμε ασταμάτητα, ακόμα και τον Τζορτζ Λούκας», δήλωσε ο Νίσον.

Τώρα λέτε θα δούμε κάτι ανάλογο και με τους πρωταγωνιστές των νέων σίκουελ να μιλάνε με καλά λόγια για τις ταινίες αυτές σε λίγα χρόνια από τώρα;

Διαβάστε ακόμα: The Force is strong with this one! O Τάικα Γουαϊτίτι θα σκηνοθετήσει τη νέα ταινία «Star Wars»