Buzz

The Force is strong with this one! O Τάικα Γουαϊτίτι θα σκηνοθετήσει τη νέα ταινία «Star Wars»

στα 10

Τα νέα έκαναν γνωστά σήμερα, Star Wars day, η Disney και η Lucasfilm.

The Force is strong with this one! O Τάικα Γουαϊτίτι θα σκηνοθετήσει τη νέα ταινία «Star Wars»

Σήμερα είναι Star Wars day και η Disney μαζί με την Lucasfilm αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στους φανς του saga, ανακοινώνοντας πως μια νέα ταινία της σειράς βρίσκεται ήδη σε παραγωγή με τον Τάικα Γουαϊτίτι να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία και το σενάριό της, το οποίο θα το γράψει μαζί με την σεναριογράφο του «1917» Κρίστι Γουίλσον-Κερνς.

Διαβάστε ακόμα: May the 4th be with you! Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες στιγμές του «Star Wars»

waititi 607

Φήμες για την συγκεκριμένη ταινία είχαν αρχίσει να εμφανίζονται στις αρχές του 2020, μετά και τις αρκετά θετικές κριτικές για την σκηνοθεσία του στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του «The Mandalorian». Αλλά όταν ο Γουαϊτίτι κέρδισε το Οσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου για το «Τζότζο» και ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για αυτές τις φήμες, ο ίδιος απέφυγε να δώσει τις δηλώσεις, απατώντας πως «υπάρχουν συζητήσεις για την ταινία Star Wars; Ναι, είχα συζητήσει με τους φίλους μου το 1996 το πόσο κουλ ήταν τα Star Wars. Νομίζω πως ο κόσμος με βλέπει να κάθομαι μαζί με ανθρώπους του Star Wars, νομίζουν πως κάνω κάποιες συζητήσεις γύρω από αυτό. Θα το ήθελα πολύ, αν όλα αυτά ήταν αλήθεια. Θα ήθελα να κάνω οποιαδήποτε ταινία έβγαζε κάποιο νόημα και δεν έμοιαζε σαν η καριέρα μου αυτοκτονούσε.»

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το σενάριο ή το καστ, ούτε και για την ημερομηνία κυκλοφορίας της. Για την ώρα ο Γουαϊτίτι δουλεύει πάνω στο «Thor: Love and Thunder». Πάντως η Disney μετά και την απογοήτευση του «Skywalker: Η Ανοδος» είχε δηλώσει πως θα σταματούσε την παραγωγή ταινιών Star Wars για κάποιο, αδιευκρίνιστο, διάστημα. Περιμένουμε περισσότερα σύντομα.

Διαβάστε ακόμα: H δημιουργός του «Russian Doll» Λέσλι Χέντλαντ θα ταξιδέψει σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακρυά