Buzz

Βοήθησε κι εσύ τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο να κερδίσει επιτέλους το Οσκαρ του!

στα 10

Ενα οκτάμπιτο παιχνίδι σε φέρνει στη θέση του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο που πρέπει να τους νικήσει όλους για να κερδίσει επιτέλους το Οσκαρ.

Βοήθησε κι εσύ τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο να κερδίσει επιτέλους το Οσκαρ του!

Το «Leo's Red Carpet Rampage» βασίζεται σε μια μεγάλη αλήθεια: ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, υποψήφιος πέντε φορές μέχρι σήμερα για Οσκαρ (Β' Ανδρικού Ρόλου για το «Τι Βασανίζει τον Γκίλμπερτ Γκρέιπ;» και Α' Ανδρικού Ρόλου για το «The Aviator», το «Blood Diamond», το «The Wolf of Wall Street» και φέτος την «Επιστροφή») δεν έχει κερδίσει ποτέ και ίσως τώρα έχει φτάσει πλέον η ώρα για να αποκατασταθεί αυτή η αδικία.

Φαβορί για το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την «Επιστροφή» του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο έχει κερδίσει κάθε πιθανό βραβείο στην κούρσα προς το Οσκαρ (με πιο πρόσφατο το BAFTA), αλλά πρέπει να περάσει ακόμη μερικές δοκιμασίες: όπως να τρέξει πιο γρήγορα από τον Μάικλ Φασμπέντερ και τον Ματ Ντέιμον, να αποφύγει την Lady Gaga, να βρει τον μοναδικό μαύρο υποψήφιο της χρονιάς και να καταστρέψει τους παπαράτσι.

Διαβάστε ακόμη: Ποιος θέλει να κερδίσει Οσκαρ ο Λεονάρντο, περισσότερο κι από τον ίδιο τον Ντι Κάπριο;

Leos Red Rampage Oscar

Leos Red Rampage Oscar

Ολα αυτά συμβαίνουν στην πιο διασκεδαστική ιδέα που κυκλοφορεί στο ιντερνετ και χαρίζει ατέλειωτες ώρες οσκαρικής χαράς. Υπεύθυνη είναι η Line Animation, μέρος της Electric Theatre Collective. Κανείς δεν γνωρίζει αν ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο υπήρξε ενήμερος για την παρουσία του στο παιχνίδι.


Διαβάστε ακόμη: