Buzz

Ο Λοράν Καντέ βρίσκεται ήδη σε γυρίσματα για το «Arthur Rambo»

στα 10

Η όγδοη μεγάλου μήκους του βραβευμένου με τον Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη, μιλά για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν στη ζωή μας τα online κοινωνικά δίκτυα.

Ο Λοράν Καντέ βρίσκεται ήδη σε γυρίσματα για το «Arthur Rambo»

Ο ήρωας του «Arthur Rambo» είναι ο Καρίμ Ντ., ένας νεαρός συγγραφέας από τη Βόρεια Αφρική που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει χτίσει ήδη το όνομά του στη Γαλλία κι έχει γίνει αγαπημένος των media χάρη στο εμπνευσμένο και δυναμικό του γράψιμο. Μέχρι την στιγμή που κάποιος θα ξεθάψει στο twitter, ένα λογαριασμό με το ψευδώνυμο Arthur Rambo (διαβάστε το με την γαλλική του προφορά), γεμάτο μηνύματα μίσους και θα ανακαλύψει πως ο συγγραφέας τους δεν είναι άλλος από τον Καρίμ Ντ.

Δείτε ακόμη: Λοράν Καντέ: Αναζητώντας την αλήθεια και τις σωστές λέξεις να την περιγράψεις

Προφανώς ο Λοράν Καντέ και οι συν-σεναριογράφοι του Φανί Μπουρντινό και Σαμουέλ Ντου δεν χρειάστηκε να εκβιάσουν την φαντασία τους για να φανταστουν την πλοκή του φιλμ τους. Ιστορίες σαν αυτή του Καριμ Ντ. επαναλαμβάνονται με σταθερούς ρυθμούς στην εποχή μας. Πριν λίγο καιρό ο Κέβιν Χαρτ βρέθηκε σε μια ανάλογη θέση, αυτές τις μέρες είναι ο κωμικός Σέιν Γκίλις που έχασε την θέση του (που μόλις είχε πάρει) στο καστ του Saturday Night Live όταν παλιότερα τουλάχιστον άκομψα tweet του βγήκαν στην επιφάνεια.

Ραμπά Ναΐτ Ουφελά Rabah Naït Oufella 607

Ο νεαρός Ραμπά Ναΐτ Ουφελά πρωταγωνιστής του «Raw» και του «Nocturama» θα κρατά τον ρόλο του Καριμ Ντ., σε ένα φιλμ που είμαστε σίγουροι ότι θα κοιτάζει πέρα από την επιφάνεια της ιστορίας, στην κουλτούρα και τις συμπεριφορές που δημιουργεί το διαδίκτυο και τα μέσα δικτύωσης στους ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν.

Δείτε επίσης: «Memoria»: Η Τίλντα Σουίντον κι ο Απιτσατπόνγκ Βιρασετάκουν είναι ήδη σε γυρίσματα