Buzz

Η Κρίστεν Στιούαρτ θα γίνει η πριγκίπισσα Νταϊάνα για χάρη του Πάμπλο Λαραΐν, στο «Spencer»

στα 10

Μετά την «Jackie», ο χιλιανός σκηνοθέτης καταπιάνεται με μια ακόμη δυναμική και τραγική γυναικεία φιγούρα της σύγχρονης ιστορίας.

Η Κρίστεν Στιούαρτ θα γίνει η πριγκίπισσα Νταϊάνα για χάρη του Πάμπλο Λαραΐν, στο «Spencer»

Το «Spencer» δανείζεται τον τίτλο του από το πατρικό όνομα της πριγκίπισσας Νταϊάνα Φράνις Σπένσερ και διαδραματίζεται στην διάρκεια τριών ημερών στις αρχές της δεκαετίας του 90, όταν η σύζυγος του Πρίγκιπα Κάρολου αντιλαμβάνεται πέρα από κάθε αμφιβολία ότι ο γάμος της είναι μια αποτυχία κι ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου να γίνει μια μέρα βασίλισσα.

«Ολοι ή τουλάχιστον όλοι στη γενιά μου, μεγαλώσαμε μαθαίνοντας ότι σε ένα παραμύθι ο πρίγκιπας βρίσκει την πριγκίπισσα την παντρεύεται και τελικά εκείνη γίνεται βασίλισσα» λέει ο Λαραΐν. «Αυτό είναι το παραμύθι που ξέρουμε. Οταν όμως κάποια λέει ότι δεν θέλω να γίνω βασίλισσα, προτιμώ να είμαι απλά ο εαυτός μου, είναι μια μεγάλη απόφαση, μια ανατροπή στο παραμύθι. Μια τέτοια απόφαση ήταν κάτι που με εξέπληττε πάντα και νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να την πάρεις. Κι αυτή ακριβώς θα είναι η καρδιά της ταινίας μας».

* Δείτε ακόμη: Θα είναι σίγουρα... «Armageddon Time»: Ρόμπερτ Ντε Νίρο & Κέιτ Μπλάνσετ θα συμπρωταγωνιστήσουν!*

Pablo Larrain 607

Το φιλμ γραμμένο από τον Στίβεν Νάιτ του «Locke» πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές του 2021 και η Κρίστεν Στιούαρτ έχει ήδη υπογράψει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Σύμφωνα με τον Λαραΐν η Στιούαρτ είναι μια από «σπουδαίες ηθοποιούς των ημερών μας και μπορεί να να είναι πολλά διαφορετικά πράγματα μαζί. Μπορεί να είναι μυστηριώδης και εύθραυστη, αλλά τελικά πολύ δυνατή την ίδια στιγμή το οποίο είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων με έκανε να την σκεφτώ για τον ρόλο. Ο τρόπος που αντέδρασε στο σενάριο και η οδός μέσω της οποίας προσεγγίζει τον χαρακτήρα, είναι εξαιρετικά όμορφος. Νομίζω ότι θα παραδώσει κάτι συγκλονιστικό και γεμάτο μυστήριο».

Δείτε επίσης: Ο Γουίλ Σμιθ θα πρωταγωνιστεί σε ταινία ως σκλάβος την περίοδο του Αμερικανικού Εμφυλίου