Buzz

Η Κιμ Καρντάσιαν θα κάνει την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ για την Ελίζαμπεθ Τέιλορ

στα 10

Το ντοκιμαντέρ, στο οποίο η Κιμ Καρντάσιαν πέρα από την παραγωγή θα παραχωρήσει και συνέντευξη για την Τέιλορ, θα είναι σε χρηματοδότηση του ΒΒC.

Η Κιμ Καρντάσιαν θα κάνει την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ για την Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Το στούντιο Passion Pictures, το οποίο μάς είχε δώσει παλιότερα το βραβευμένο με Οσκαρ ντοκιμαντέρ «Searching for Sugar Man» κι έκανε πριν λίγες μέρες το κοινό να παραμιλάει στην προβολή του «Super/Man» για τον Κρίστοφερ Ριβς, ετοιμάζει ένα νέο ντοκιμαντέρ αυτή την φορά για την ζωή και την καριέρα της Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Με προσωρινό τίτλο «Elizabeth Taylor: Rebel Superstar», το τριών μερών αυτό ντοκιμαντέρ θα χρηματοδοτηθεί από το BBC και την παραγωγή θα αναλάβει η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία θα μιλάει και για την Τέιλορ. Η σειρά θα κάνει αναλύσει την τέχνη και την τεχνική της Τέιλορ ως ηθοποιού -που μάγεψε τους θεατές του σινεμά, αλλά άλλαξε και τη σχέση μεταξύ κοινού και σταρ- δείχνοντας πώς ανακάλυψε τη φύση της φήμης, προτού γίνει επιχειρηματίας δισεκατομμυρίων δολαρίων και ακτιβίστρια.

Διαβάστε ακόμα: Το «Φῶς ἐκ Φωτός» κερδίζει το πρώτο βραβείο μικρού μήκους στο Slamdance

Elizabeth Taylor Richard Burton

Μαζί με την Καρντάσια συνεντεύξεις θα δίνουν και η φίλη της Ντέιμ Τζόαν Κόλινς, η οποία την συναγωνίστηκε την ίδια για τον ρόλο της Κλεοπάτρας, της Μάρκγαρετ Ο’ Μπράιαν, που πήγε σχολείο μαζί της, της στενή της φίλη Κάρολ Μπάγιερ Σάγκερ, αλλά και του κορυφαίου επιστήμονα Δρ. Αντονι Φάουτσι ο οποίος εργάστηκε μαζί με την Τέιλρο στον αγώνα κατά του AIDS και πολλών άλλων.

Την σκηνοθεσία ολόκληρου του ντοκιμαντέρ έχει αναλάβει ο Τζέιμς Χάουζ και την παραγωγή Τζέμα Τζίσναλ.