Buzz

Ο Κέβιν Γουίλιαμσον θέλει τη Νιβ Κάμπελ πίσω στο «Scream»

στα 10

Ο Γουίλιαμσον θέλει την Κάμπελ να επιστρέψει στο franchsie σύντομα και πως το στούντιο θα πρέπει να της δώσει όσα χρήματα πραγματικά της αξίζουν.

Ο Κέβιν Γουίλιαμσον θέλει τη Νιβ Κάμπελ πίσω στο «Scream»

Ενα από τα πιο «θύματα» του «Scream VI» ήταν η αποχώρηση της Νιβ Κάμπελ μετά από 25 χρόνια στο franchise. Η Κάμπελ, η οποία παίζει την Σίντνεϊ Πρέκσοτ από την πρώτη ταινία της σειράς, δεν θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία, λόγω οικονομικών διαφορών με το στούντιο. Η ίδια αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να απορρίψει την προσφορά που της έκαναν για να ξαναπαίξει τον εμβληματικό ρόλο της Σίντνεϊ λέγοντας έτσι αντίο σε όλους τους φανς της σειράς.

Αλλά ο δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς Κέβιν Γουίλιαμσον ελπίζει πως σύντομα η Κάμπελ θα επιστρέψει στο Γούντσμπορο. Ο Γουίλιαμσον είπε κατά τη διάρκεια του podcast «Happy Horror Time» ότι η Paramount θα πρέπει να διαπραγματευτεί περαιτέρω με την Κάμπελ και τελικά να «της δώσει τα χρήματα που της αξίζουν».

Διαβάστε ακόμα: O Ghostface επιστρέφει για το «Scream 7»

neve campbell 607

«Σέβομαι απόλυτα τη απόφασή της. Ξέρω ακριβώς από πού έρχεται, την ξέρω καλά. Την αγαπώ και τη λατρεύω γι’ αυτό που έκανε. Είναι σωστό για αυτήν. Αγαπώ όλους όσους συμμετέχουν στο “Scream” και το μόνο που μπορώ να πω είναι να της πληρώσω τα χρήματα. Αυτό θα έκανα, θα της έδινα τα χρήματα», δήλωσε ο Γουίλιαμσον.

Μπορεί ο Γουίλιαμσον να έδωσε το σενάριο στους Τζέιμς Βάντερμπιλντ και Γκάι Μπουζίκ, με τον ίδιο να εκτελεί χρέη παραγωγού πλέον, αλλά αποκάλυψε ποια θα ήταν τα σχέδιά του για τον χαρακτήρα της Κάμπελ αν συνέχιζε να γράφει το σενάριο. «Τα “Scream IV, V και VI” θα ήταν η ερωτική ιστορία της Σίντνεϊ Πρέσκοτ, όπου θα είχε ερωτευτεί και θα πρόκειται να παντρευτεί. Η ιστορία θα βασίζονταν γύρω από το γάμο της, όταν αυτοί οι φόνοι θα άρχιζαν να συμβαίνουν ξανά. Είναι πάλι ερωτευμένη με τον δολοφόνο; Παίρνει ακόμα λάθος αποφάσεις; Επιλέγει ακόμα τον κακό;»

Αν πάντως η Κάμπελ επιστρέψει ως Πρέσκοτ, ο Γουίλιαμσον είναι «απολύτως αποφασισμένος» να δει τον χαρακτήρα να αποκτά ένα αίσιο τέλος.