Buzz

O Κιάνου Ριβς ευχαριστεί τη μαμά του «Για τη ζωή, τις ιστορίες και την αγάπη»

στα 10

Ο αγαπημένος Κιάνου Ριβς κερδίζει για μία ακόμη φορά το κοινό με τις δηλώσεις για τη μαμά του του στο San Diego Comic-Con.

O Κιάνου Ριβς ευχαριστεί τη μαμά του «Για τη ζωή, τις ιστορίες και την αγάπη»

Το ότι ο Κιάνου Ριβς αποτελεί σταθερά μία από τις πιο αγαπητές παρουσίες του Χόλυγουντ είναι αναμφισβήτητο. Τι κι αν το κοινό έχει ήδη άπειρους λόγους να τον λατρεύει, ο ταλαντούχος ηθοποιός δίνει διαρκώς νέες αφορμές για να κερδίζει τη συμπάθειά του. Η πιο πρόσφατη εξ αυτών ήταν ο συγκινητικός φόρος τιμής που απέδωσε στη μητέρα του κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο Comic-Con του San Diego προ λίγων ημερών.

Κατά τη διάρκεια μίας συζήτησης πάνελ στο εμβληματικό Hall H, ο Ριβς κλήθηκε να προωθήσει τη σειρά κόμικς που δημιούργησε, με τίτλο «BRZRKR», η οποία πρόκειται να μετατραπεί από το Netflix τόσο σε σειρά anime, όσο και σε ταινία μεγάλου μήκους. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες του πάνελ ήταν και ο σεναριογράφος Μάτσον Τόμλιν, ο οποίος υπογράφει τη δημιουργία της επικείμενης ταινίας, αλλά και της σειράς anime, όπως ανακοινώθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

keanu Ο Κιάνου Ριβς στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο

Εκτός από τα παραπάνω, το «BRZRKR» έχει προσαρμοστεί και σε ένα μυθιστόρημα 353 σελίδων με τίτλο «The Book of Elsewhere», το οποίο κυκλοφόρησε αυτόν τον μήνα. Το μυθιστόρημα που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον διάσημο Βρετανό συγγραφέα Τσάινα Μιέβιλ, ακολουθεί έναν αθάνατο δολοφόνο που προσπαθεί να διερευνήσει την 80.000 ετών καταγωγή του.

Προτού μιλήσει για αποσπάσματα του βιβλίου επί σκηνής, ο Ριβς σταμάτησε, προκειμένου να διαβάσει τον φόρο τιμής που έγραψε μαζί με τον Μιέβιλ στην αρχή του βιβλίου: «Αφιέρωση στις μητέρες μας: για τη ζωή, για τις ιστορίες που μας αφηγήθηκαν, για την αγάπη». Το κοινό, γεμάτο θαυμαστές, αντέδρασε με επευφημίες και θερμά χειροκροτήματα.

Είναι γνωστό ότι ο Ριβς είναι περήφανος και αφοσιωμένος στη μητέρα του, τη σχεδιάστρια κοστουμιών Πατρίτσια Τέιλορ, την αγάπη και την υποστήριξη της οποίας είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Μάλιστα, είχε μοιραστεί μαζί της τα φώτα της δημοσιότητας στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ το 2020, ενώ της αγόρασε σπίτι στο Λος Άντζελες πριν αποκτήσει ο ίδιος.

keanu-reeves-mom-oscars-20220 Ο Κιάνου Ριβς και η μαμά του στην τελετή απονομής των Οσκαρ, 2020

Το «The Book of Elsewhere» εκδόθηκε από την Boom! Studios και κυκλοφορεί από τις 23 Ιουλίου.