Buzz

Ηφαίστειο εναντίον δεινοσαύρων! Τρέιλερ για το «Jurassic World: Fallen Kingdom»

στα 10

Ο Κρις Πρατ και η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ επιστρέφουν στο εγκαταλειμμένο νησί για να σώσουν τους δεινόσαυρους από έκρηξη ηφαιστείου. Αλλά ποιος θα σώσει εκείνους;

Ηφαίστειο εναντίον δεινοσαύρων! Τρέιλερ για το «Jurassic World: Fallen Kingdom»

Αν το franchise του Jurassic Park βασιζόταν σεναριακά –για να είμαστε ειλικρινείς– σε μια σειρά μάλλον ανόητων ανθρώπινων επιλογών, το «Jurassic World: Fallen Kingdom» μοιάζει να σπάει το ρεκόρ αψυχολόγητων αποφάσεων, με τους ήρωες που υποδύονται ο Κρις Πρατ και η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ να επιστρέφουν στο εγκαταλειμμένο πλέον νησί των δεινοσαύρων, τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα του «Jurassic World», προκειμένου να σώσουν τους προϊστορικούς κατοίκους του από μια καταστροφική έκρηξη ηφαιστείου που απειλεί να τους εξαφανίσει από προσώπου γης. Ξανά.

Κάτι το οποίο, φυσικά, θα αποδειχθεί πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις, καθώς θα έχουν να αντιμετωπίσουν όχι μονάχα τους έξαλλους δεινόσαυρους κι ένα ανεξέλεγκτο ηφαίστειο, αλλά και μια συνομωσία που απειλεί να θέσει σε κίνδυνο ολόκληρο τον πλανήτη.

Διαβάστε ακόμη: H συνέχεια του «Jurassic World» έχει και πόστερ και νέο τίτλο

Jurassic World: Fallen Kingdom 607

Ποιος όμως μπορεί να παραπονεθεί πραγματικά για την έλλειψη λογικής του σεναρίου, όταν το τρέιλερ εξαπολύει ορδές αφηνιασμένων σαυροειδών, με τον Χουάν Αντόνιο Μπαγιονά στο τιμόνι της σκηνοθεσίας να επαναφέρει το franchise στις ρίζες του, αλλά και στις δικές του, δηλαδή με περισσότερα στοιχεία καθαρόαιμου τρόμου. Α, και ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ επιστρέφει...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το «Jurassic World: Fallen Kingdom», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2018, αναμένεται να ποδοπατήσει το παγκόσμιο box office, όπως ακριβώς έκανε και ο προκάτοχός του.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας κι αρχίστε να ετοιμάζετε από τώρα τα ποπ κορν.


Διαβάστε ακόμη