Buzz

H συνέχεια του «Jurassic World» έχει και πόστερ και νέο τίτλο

στα 10

Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν στην συνέχεια του «Jurassic World». Γιατί η ζωή βρίσκει πάντα τον τρόπο.

H συνέχεια του «Jurassic World» έχει και πόστερ και νέο τίτλο

Έναν χρόνο πριν την επίσημη κυκλοφορία του στους κινηματογράφους, η συνέχεια του «Jurassic World» αποκτά και τον επίσημο τίτλο της με την αποκάλυψη του πρώτου πόστερ. To «Jurassic World: The Fallen Kingdom» σε σκηνοθεσία του Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα («A Monster Calls») θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Ιουνίου του 2018.

Δείτε ακόμα: Τετραγωνίστε τον δεινόσαυρο. To «Jurassic World» με Lego

jurassic world 2

Το πόστερ και ο τίτλος μπορεί να μην λένε πολλά για το σενάριο της ταινίας, αλλά όλα θυμίζουν το «The Lost World» του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Ίσως ο τίτλος αναφέρεται στην κατάσταση του πάρκου μετά την καταστροφή που υπέστη στο τέλος της πρώτης ταινίας ή μήπως είναι κάτι άλλο; Θα περιμένουμε έναν χρόνο ακόμα για να το μάθουμε.

Το σενάριο θα είναι του Κόλιν Τρέβοροου (σκηνοθέτης του «Jurassic World») και του Ντέρεκ Κόνολι. Στην ταινία επιστρέφουν ο Κρις Πρατ, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook ανάκοινωσε πως ήδη βρίσκονται 80 μέρες στα γυρίσματα της ταινίας, και η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, ενώ μαζί τους πρωταγωνιστούν οι Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Τόμπι Τζόουνς, Ρέιφ Σπάλ, Τεντ Λεβίν και Μπ. Ντ. Γουόνγκ.

Διαβάστε ακόμα:

jurassic world 2 poster