Buzz

Και ο Τζος Ο' Κόνορ στη νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ;

στα 10

Ο Ο' Κόνορ ακούγεται πως βρίκσεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να παίξει στη νέα ταινία του Σπίλμπεργκ, δίπλα στην Εμιλι Μπλαντ, η οποία αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2026.

Και ο Τζος Ο' Κόνορ στη νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ;

Οτι ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ετοιμάζει μια καινούργια ταινία είναι από μόνο του ένα τεράστιο γεγονός. Και μάλιστα όταν αυτή η ταινία πρόκειται να τον φέρει πίσω στις παλιές κλασικές του Amblin Entertainment εποχές.

Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι στιγμής είναι ότι η νέα του blockbuster ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 15 Μαΐου 2026 από την Universal και το στούντιο Amblin Entertainment και θα πρωταγωνιστεί η Εμιλι Μπλαντ. Τώρα στο καστ έρχεται να προστεθεί και ο Τζος Ο' Κόνορ ο οποίος φαίνεται πως θα συμπρωταγωνιστήσει δίπλα στην Μπλαντ.

Διαβάστε ακόμα: Γιατί δεν υπάρχει κάποιο φιλί στο «Twisters»; Ρωτήστε τον Στίβεν Σπίλμπεργκ

Spielberg West Side Story 607 7

Πάντως ακόμα δεν είναι γνωστή καμία λεπτομέρεια για την ταινία, μόνο ότι θα πρόκειται «για κάτι τελείως καινούργιο». Πληροφορίες όμως αναφέρουν πως ο Σπίλμπεργκ δουλεύει ήδη σε μια ταινία με UFO σε σενάριο του Ντέιβιντ Κεπ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί σε προηγούμενες ταινίες του όπως τα «Jurassic Park», «Ο Πόλεμος των Κόσμων» και «Indiana Jones και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου».

Την τελευταία φορά που είδαμε ταινία του Σπίλμπεργκ στις αίθουσες ήταν το 2022 με τους «The Fabelmans», το οποίο κέρδισε εφτά υποψηφιότητες για Οσκαρ χωρίς όμως να κερδίζει κανένα βραβείο.

Ελπίζουμε πως σύντομα θα μάθουμε περισσότερα για τη νέα ταινία του Σπίλμπεργκ, η οποία ίσως κάνει το αμερικάνικο box office να δει εισπράξεις ξανά για πρεμιέρα άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων.