Buzz

Το «Joker: Folie à Deux» θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2024

στα 10

Στην ταινία επιστρέφουν ο Τοντ Φίλιπς στην σκηνοθεσία και o Χοακίν Φίνιξ στον ρόλο του Joker.

Το «Joker: Folie à Deux» θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2024

Μπορεί το «Batgirl» να κόπηκε από την Warner, αλλά το στούντιο προσπαθεί να μετριάσει την πικρία των φανς με το σίκουελ του «Joker» του Τοντ Φίλιπς, το οποίο ήδη έχει πάρει το πράσινο φως για να αρχίσει τα γυρίσματα. Και τώρα, μέσα σε όλο αυτόν τον χαμό της ανακατάταξης του DCEU, ανακοινώθηκε μια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.

Με τίτλο «Folie à Deux», η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου 2024, την ίδια ακριβώς ημερομηνία με την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας το 2019, η οποία κατάφερε να κερδίσει 335.4 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικάνικο box office και 1.07 δισεκατομμύρια στο παγκόσμιο, κάνοντάς την έτσι την πιο εισπρακτική R-rated ταινία, ενώ κέρδισε και 11 υποψηφιότητες για Οσκαρ, ανάμεσά τους και αυτή της Καλύτερης Ταινίας.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τοντ Φίλιπς ίσως θα είναι ο νέος σύμβουλος της DC Films

todd phillips joker

Στην ταινία θα επιστρέψει ο Χοακίν Φίνιξ στον ρόλο του Joker και μαζί του ακούγεται πως θα πρωταγωνιστήσει και η Lady Gaga η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το στούντιο για να παίξει τον ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν στο σίκουελ που οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να είναι μιούζικαλ!

Οι φανς άρχισαν να υποπτεύονται πως η Κουίν θα έκανε την εμφάνισή της στην ταινία από τον τίτλο της μιας και το «Folie à Deux» είναι ένας ιατρικός όρος για την επινεμόμενη ψυχωσική διαταραχή (γνωστή και ως δυαδική τρέλα, συμβιωτική ψύχωση και επακτή παραληρητική διαταραχή), μια αρκετά σπάνια διαταραχή που χαρακτηρίζεται από την παρουσία ομοειδών ψυχωσικών συμπτωμάτων σε δύο ή και περισσότερα άτομα.

Θα καταφέρει και το σίκουελ να έχει την ίδια επιτυχία με τον προκάτοχό του; Υπομονή ως το 2024 για να το ανακαλύψουμε.