Buzz

Ο Τοντ Φίλιπς ίσως θα είναι ο νέος σύμβουλος της DC Films

στα 10

Και αυτό στην προσπάθεια του στούντιο να βρει τρόπους να αναγεννήσει το DCEU.

Ο Τοντ Φίλιπς ίσως θα είναι ο νέος σύμβουλος της DC Films

Ο νέος CEO της Warner Discovery Ντέιβιντ Ζάσλαβ εδώ και λίγους μήνες που έχει αναλάβει τα καθήκοντά του προσπαθεί να αναδιοργανώσει ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλιγουντ. Και ένα από τα καθήκοντά του είναι να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο θα εγκρίνονται πλέον οι ταινίες της DC. Και γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισε να φέρει δίπλα του εκείνον τον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για μια από τις πετυχημένες ταινίες βασισμένες σε κόμικ του στούντιο των τελευταίων χρόνων, τον σκηνοθέτη του «Joker» Τοντ Φίλιπς.

Διαβάστε ακόμα: H Warner ψάχνει τρόπους για να αναγεννήσει το DCEU

todd phillips joker

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter o Ζάσλαβ και ο Φίλιπς έχουν αναπτύξει τον τελευταίο καιρό μια αρκετά καλή φιλία με αποτέλεσμα να του ζητηθεί να πάρει τον ρόλο ενός συμβούλου στην DC Film για να βοηθήσει και να ηγηθεί του δημιουργικού μέλλοντος της, το οποίο ήταν διαβόητο χωρίς ένα μοναδικό όραμα για χρόνια. Το άρθρο επίσης διευκρινίζει ότι υπάρχει ένα πράγμα που εμποδίζει τον Φίλιπς να ενστερνιστεί πραγματικά τον ρόλο του συμβούλου κι αυτό είναι η έλλειψη συνολικής γνώσης του για τους υπερήρωες της DC. Μπορεί να έχει τα διαπιστευτήρια δημιουργίας ταινιών και αφήγησης, αλλά του λείπουν οι εγκυκλοπαιδικές γνώσεις υπερήρωων που φαίνεται ότι έχει κάποιος όπως ο Κέβιν Φέιγκ των Marvel Studios.

Σίγουρα αυτό δεν σημαίνει πως όλες οι ταινίες της DC θα είναι ακατάλληλες, όπως εκείνη του «Joker», αλλά είναι σαφές ότι ο Ζάσλαβ είναι έτοιμος να ταρακουνήσει τα πράγματα και να προσπαθήσει να βρει αυτή τη δημιουργική φωνή που θα βοηθήσει στη διαμόρφωση της DC Films τα επόμενα χρόνια, καθώς ο Διευθύνων Σύμβουλος στοχεύει να δημιουργήσει πραγματικά έναν γίγαντα παραγωγής ταινίας τύπου Marvel Studios.