Buzz

Ο Τζόνι Ντεπ λέει ότι ένιωθε «εκτεθειμένος» στις Κάννες

στα 10

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο instagram δείχνει τον Ντεπ να ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Jeanne du Barry» στις Κάννες λέγοντας πως δεν μπορεί κάποιος να μιλά για επιστροφή από την στιγμή που δεν είχε φύγει ποτέ.

Ο Τζόνι Ντεπ λέει ότι ένιωθε «εκτεθειμένος» στις Κάννες

Σε όλα αυτά τα 76 χρόνια ζωής του, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών είχε πρεμιέρες από διάφορες αρκετά αμφιλεγόμενες ταινίες. Αλλά φαίνεται πως καμία από αυτές δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό που προκάλεσε η πρεμιέρα τη ταινίας «Jeanne du Barry», σε σκηνοθεσία της Μαϊγουέν και με πρωταγωνιστή τον Τζονι Ντεπ, η οποία άνοιξε φέτος το Φεστιβάλ των Καννών.

Η ταινία, η οποία σηματοδοτεί τον πρώτο σημαντικό ρόλο του Ντεπ εδώ και χρόνια, μετά την αγωγή του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Αμπερ Χερντ και τις εκτεταμένες αναφορές για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά στα κινηματογραφικά πλατό, έκανε πρεμιέρα με μέτριες κριτικές, αν και τελικά εξασφάλισε τη διανομή της στην Αμερική. Η συνέντευξη Τύπου του Ντεπ στο φεστιβάλ τράβηξε πολλή προσοχή και αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν αρχίσει να εικάζουν ότι ο ηθοποιός θα κάνει μια αρκετά μεγάλη επιστροφή στο Χόλιγουντ στο εγγύς μέλλον.

Διαβάστε ακόμα: Κάννες 2023: Η Μπρι Λάρσον απαντά για τον Τζόνι Ντεπ στο Φεστιβάλ των Καννών

johnny depp

Τώρα, και μετά από όλο αυτόν τον χαμό που προκάλεσε η παρουσία του στις Κάννες, ο φωτογράφος Γκρεγκ Γουίλιαμς ανέβασε στο Instagram του ένα βίντεο στο οποίο δείχνει τον Ντεπ να ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της ταινίας. «Ανεβαίνοντας τα σκαλιά το έχω κάνει μερικές φορές με διαφορετικές ταινίες εδώ και πολλά χρόνια. Είναι πολύ όμορφο, όταν είσαι στο άκρο υποδοχής, αλλά αρχικά νιώθεις ότι είσαι αρκετά εκτεθειμένος. Ολο αυτό μπορείς να το αποκαλείς όπως θέλεις, αλλά επιστροφή; Θέλω να πω, πρέπει να έχεις φύγεις για να επιστρέψεις. Δεν πήγα πουθενά. Ισως δεν με σκέφτηκαν ή δεν με κοιτούσαν ή δεν τους επέτρεψαν να με κοιτάξουν», ακούγεται να λέει ο Ντεπ στο βίντεο.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι γνώριζε καλά τον τρόπο με τον οποίο τα πρόσφατα σκάνδαλά του επηρέασαν την αντίληψη του κοινού για αυτόν, αλλά εξέφρασε την πεποίθησή του για την ικανότητά του να αναπηδά συνεχώς από τις αποτυχίες του. «Οι άνθρωποι μπορούν να πιάσουν πάτο πολλές φορές», είπε. «Μπορείς να πέσεις κατευθείαν στον πάτο ένα δισεκατομμύριο γαμημένες φορές, αλλά αν είσαι αρκετά τυχερός και βρεις το υπόγειο θα είσαι εντάξει.»

Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω.