Φεστιβάλ / Βραβεία

Κάννες 2023: Η Μπρι Λάρσον απαντά για τον Τζόνι Ντεπ στο Φεστιβάλ των Καννών

στα 10

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της κριτικής επιτροπής, η Λάρσον απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πως νιώθει που ο Ντεπ βρίσκεται μαζί της στο φεστιβάλ.

Κάννες 2023: Η Μπρι Λάρσον απαντά για τον Τζόνι Ντεπ στο Φεστιβάλ των Καννών

Το 76o Διεθνές Φεστιβάλ των Καννών ξεκίνησε χτες με το «Jeanne du Barry» της Μαϊγουέν και πρωταγωνιστή - στο ρόλο του Λουδοβίκου 15ου τον Τζόνι Ντεπ, κάτι που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις μέσα και έξω από το φεστιβάλ. Κάτι που φαίνεται πως και τα ίδια τα μέλη της κριτικής επιτροπής δεν μπορούν να αποφύγουν και κυρίως η Μπρι Λάρσον, η οποία στο παρελθόν έχει δείξει έμπρακτα την στήριξή της στο #metoo κίνημα αλλά και έχει δεχθεί αρκετή τοξικότητα για τον ρόλο της ως Ms. Marvel.

Χτες και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της κριτικής επιτροπής του φεστιβάλ, η Λάρσον ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του Variety για το πώς νιώθει που ο Ντεπ βρίσκεται στο φεστιβάλ και για το εάν θα είναι παρούσα στην πρεμιέρα της ταινίας του. Η Λάρσον, η οποία αρχικά έδειχνε μπερδεμένη με την ερώτηση, απάντησε τελικά «εμένα ρωτάτε αυτό;» Και όταν ο δημοσιογράφος του Variety το ξεκαθάρισε, η ίδια, αφού το σκέφτηκε λίγο, απάντησε «δεν καταλαβαίνω τη συσχέτιση ή γιατί εγώ συγκεκριμένα. Θα δείτε αν θα αποφασίσω τη δω [την ταινία] και δεν ξέρω πώς θα νιώσω αν τη δω».

Διαβάστε ακόμα: Κάννες 2023: Γιατί επέλεξες τον Τζόνι Ντεπ να ανοίξει το Φεστιβάλ Καννών, Τιερί Φρεμό;

Johnny Depp

Τόσο η Λάρσον όσο και ο Πολ Ντάνο, επίσης μέλος της κριτικής επιτροπής, και ο πρόεδρος της Ρούμπεν Εστλουντ, ρωτήθηκαν να πουν τη γνώμη τους για την συνεχόμενη απεργία των σεναριογράφων στην Αμερική. Ο Εστλουντ εξέφρασε την υποστήριξή του σε όλους προσπαθούν να «αλλάξουν τις συνθήκες του επαγγέλματός τους» με ένα ηχηρό «εμπρός!» Ο Ντάνο είπε «η γυναίκα μου αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη διαμαρτυρία με το έξι μηνών παιδί μας στην αγκαλιά της και εγώ θα πάω και θα βρεθώ μαζί τους στην πρώτη γραμμή της διαμαρτυρίας όταν επιστρέψω σπίτι».

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξή τύπου της κριτικής επιτροπής του φεστιβάλ.


Το 76ο Φεστιβάλ Καννών διεξάγεται φέτος από τις 16 μέχρι και τις 27 Μαΐου. Το Flix βρίσκεται στις Κάννες για να σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από τις αίθουσες. Αναζητήστε όλα τα άρθρα για το Φεστιβάλ στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς.

Ευχαριστούμε την Aegean Airlines για τη βοήθεια πραγματοποίησης του ταξιδιού στο 76ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.


cannes poster