Buzz

Ο Χοακίν Φίνιξ και η Ρούνι Μάρα στέλνουν χιλιάδες δωρεάν vegan γεύματα σε ευπαθείς ομάδες

στα 10

Στηρίζουν την Beyond Meat και σε αντάλλαγμα η εταιρία θα στείλει χιλιάδες πακέτα σε ανθρώπους που έχουν μείνει άνεργοι λόγω της καραντίνας.

Ο Χοακίν Φίνιξ και η Ρούνι Μάρα στέλνουν χιλιάδες δωρεάν vegan γεύματα σε ευπαθείς ομάδες

Είναι γνωστή η ακτιβιστική φιλοζωϊκή δράση του Χοακίν Φίνιξ - αφιέρωσε σχεδόν όλη την οσκαρική καμπάνια του «Jocker» για προωθήσει έναν vegan τρόπο ζωής που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των ζώων και την οικολογική ισορροπία του πλανήτη.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Χοακίν Φίνιξ δεν πήγε σε πάρτι μετά τα SAG, αλλά σε ακτιβιστική διαμαρτυρία

joaquin phoenix rooney mara 607

Μαζί με την σύντροφό του Ρούνι Μάρα έχουν κατέβει συχνά σε διαμαρτυρίες και πορείες για τη διάσωση των ζώων και οι θέσεις τους είναι γνωστές.

Σήμερα, κάνουν τα λόγια τους πράξη. Ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με την Beyond Meat, μία εταιρία παρασκευής vegan γευμάτων που δεσμεύτηκε να στηρίξει με τη σειρά της την καμπάνια Feed a Million+ : να στείλει δωρεάν γεύματα σε ανθρώπους που υποφέρουν αυτή την εποχή από την οικονομική κρίση/συνέπεια του lockdown.

«Είμαστε ευγνώμονες στην Beyond Meat και την καμπάνια Feed a Million+ που στηρίζουν τις κοινότητες πολιτών που αυτή την εποχή αντιμετωπίζουν μεγάλο αδιέξοδο στο να θρέψουν τις οικογένειές τους» είπε ο Φίνιξ.

«Για τις επόμενες εβδομάδες η Beyond Meat θα στέλνει χιλιάδες γεύματα σε οργανώσεις που επιλέξαμε και προσφέρουν έκτακτη βοήθεια σε ανθρώπους σε όλη την επικράτεια, αλλά επίσης θα παρέχουν δωρεάν γεύματα και σε όσους εργάζονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας...» σημπλήρωσε η Μάρα.

Δείτε την ανακοίνωση:


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: