Buzz

Τζίμι Φάλον, Τζεφ Ντάνιελς, Γούπι Γκόλντμπεργκ: ποιος κέρδισε στο Ρictionary?

στα 10

Oι Τζεφ Ντάνιελς και Γούπι Γκόλντμπεργκ βρέθηκαν καλεσμένοι του «The Tonight Show» και αναμετρήθηκαν με τον Τζίμι Φάλον σε ένα παιχνίδι σκιτσομαχίας. Ποιος κέρδισε; Δεν μας νοιάζει. Γελάσαμε πολύ...

Τζίμι Φάλον, Τζεφ Ντάνιελς, Γούπι Γκόλντμπεργκ: ποιος κέρδισε στο Ρictionary?

Είναι γνωστή η βινιέτα της εκπομπής του Τζίμι Φάλον, όπου προκαλεί τους καλεσμένους του σε Pictionary αναμετρήσεις. Οι περισσότεροι σταρς (όπως και εμείς οι κοινοί θνητοί) δεν είναι ικανοί να σκιτσάρουν κάτι κατανοητό, δεν έχουν το χρόνο να σκεφτούν κάτι που πραγματικά βοηθάει, δεν πηγαίνει το μυαλό τους στο απλό, τα χάνουν. Είναι απόλαυση να τους βλέπεις να αυτοσαρκάζονται, να αγωνιούν, (όπως και εμείς οι κοινοί θνητοί) μπροστά από έναν καμβά που δε βγάζει νόημα και μια παρέα συμπαικτών που δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Εχουμε μεγάλη αγάπη στον Τζεφ Ντάνιελς και για αυτό όταν είδαμε ότι πήγε στον Φάλον, πατήσαμε αμέσως το play. Μπορεί ο πρωταγωνιστής της «Διάσωσης» να κάνει blockbuster επιτυχίες με τις αλά «Ηλίθιος και Πανηλίθιος» κωμωδίες του, όμως εμάς είναι αγαπημένος μας σε δουλειές όπως το τηλεοπτικό «Newsroom», όπου του ταίριαζε η ευφυΐα του ρόλου.

JIMMY FALLON JEFF DANIELS PICTIONARY 607

Γάτα όμως και η Γούπι («γιατί δεν ζωγράφιζες απλώς μια κολοκύθα;») αποδείχθηκαν άξιοι αντίπαλοι με έναν απολαυστικό όπως πάντα Τζίμι Φάλον, που δεν του αρέσει καθόλου να χάνει.

Πατήστε το play και γελάστε με την αναμέτρηση:

Δείτε περισσότερα βίντεο από το Tonight Show: