Buzz

Crank it up to 11': Η Μέριλ Στριπ αποκαλύπτει ότι το πρώτο μάθημα κιθάρας το έκανε με τον Νιλ Γιανγκ!

στα 10

Καλεσμένη του Τζίμι Φάλον, η Μέριλ Στριπ αποκάλυψε ότι για το «Ricki And The Flash» χρειάστηκε να μάθει κιθάρα και το πρώτο μάθημα το έκανε με... τον Νιλ Γιανγκ. Δείτε το βίντεο και ακούστε τι συμβουλές της έδωσε.

Crank it up to 11': Η Μέριλ Στριπ αποκαλύπτει ότι το πρώτο μάθημα κιθάρας το έκανε με τον Νιλ Γιανγκ!

Εχουμε εδώ και μήνες δει φωτογραφίες του «Ricki And The Flash»: η Μέριλ Στριπ με ηλεκτρικές κιθάρες δίπλα στον συμπρωταγωνιστή (!) της Ρίκ Σπρίνγκφιλντ σε μια ταινία (σενάριο της Ντιάμπλο Κόντι και σκηνοθεσία Τζόναθαν Ντέμι), που τη θέλει σε ρόλο ροκ-μάνας που επιστρέφει στα μεγάλα πλέον παιδιά της για τα οποία είναι μια ξένη. Reunion με τον Κέβιν Κλάιν 3 δεκαετίες μετά την «Εκλογή της Σόφι». Συγκινητική αντίστιξη με την Μάμι Γκάμερ, την πραγματική της κόρη (κι εξαιρετική ηθοποιό) στο ρόλο της κόρης της.

Διαβάστε περισσότερα: Η Μέριλ Στριπ will rock you: πρώτο trailer για το «Ricki and the Flash »

Ναι, στα 66 της χρόνια, η Μέριλ will rock you. Φήμες τη θέλουν να ροκάρει τραγούδια του Μπρους Σπρίνγκστιν (άλλωστε είναι και η ίδια Jersey Girl) και του Νιλ Γιανγκ. Κι από ό,τι αποκάλυψε χθες βράδυ στο «Tonight Show» του Τζίμι Κίμελ, ο τελευταίος της έδωσε και το πρώτο μάθημα κιθάρας, για την ταινία.

meryl streep guitar 607

Διαβάστε ακόμη: Οταν το Flix συνάντησε και προσκύνησε την Μέριλ Στριπ

«Δεν ήξερα να παίζω κιθάρα. Τραγουδάω, εδώ και χρόνια. Οχι σπουδαία και σίγουρα όχι ροκ κομμάτια. Αλλά κιθάρα δεν ήξερα. Τότε ο Τζόναθαν μου είπε «έλα να σου γνωρίσω τον Νιλ και ίσως τον πείσω να σου δώσει ένα μάθημα. Ετσι κι έγινε. Το πρώτο μου 45λεπτο μάθημα κιθάρας ήταν με τον Νιλ Γιανγκ. Είναι εκπληκτικός, τόσο cool!»

Οταν ο Τζίμι Φάλον τη ρώτησε τι είδους συμβουλές της έδωσε ένας από τους μεγαλύτερους εν ζωή ρόκερς, εκείνη σηκώθηκε όρθια και έκανε αναπαράσταση της συνομιλίας. Αυτό πρέπει να το δείτε:


Δείτε εδώ και το αυθεντικό - και άκρως διασκεδαστικό - βίντεο με τον Νιλ Γιανγκ να μαθαίνει κιθάρα την Μέριλ Στριπ:


Διαβάστε περισσότερα: