Buzz

Είναι το «James White» τόσο όμορφο όσο οι αφίσες του;

στα 10

Το «James White» του Τζος Μοντ φέρνει τον Κρίστοφερ Αμποτ στο προσκήνιο με μια σειρά πανέμορφα, λυρικά πόστερ που μάς κάνουν να βιαζόμαστε για την ταινία.

Είναι το «James White» τόσο όμορφο όσο οι αφίσες του;

Ο Τζος Μοντ έχει ήδη δώσει το στίγμα του στο σύγχρονο ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά ως παραγωγός ταινιών σαν τα «Martha Marcy May Marlene», «Afterschool» και «Simon Killer». Φέτος, όμως, έκανε το ντεμπούτο του και ως σκηνοθέτης, με το «James White» που που προκάλεσε αίσθηση στο Φεστιβάλ του Σάντανς, τιμήθηκε με το Βραβείο Κοινού και συνέχισε την πορεία του στα Φεστιβάλ του Λοκάρνο, του Τορόντο και του Λονδίνου - στην Ελλάδα η ταινία θα προβληθεί μέσα στο 2016 από τη Weird Wave.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζον Μάλκοβιτς και ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ γύρισαν μια ταινία που (δεν) θα δούμε το 2115!

Ο Τζέιμς Γουάιτ είναι ένας βασανισμένος νεαρός άνδρας λίγο μετά τα είκοσι, που προσπαθεί να επιβιώσει στους φρενήρεις ρυθμούς της Νέας Υόρκης. Καθώς βυθίζεται ολοένα και περισσότερο σε έναν ηδονιστικό τρόπο ζωής, η μάχη της μητέρας του με μια σοβαρή ασθένεια παίρνει δυσάρεστη τροπή που τον αναγκάζει να αναλάβει περισσότερες ευθύνες. Με την πίεση πάνω του να αυξάνεται διαρκώς, ο Τζέιμς πρέπει να βρει νέα αποθέματα δύναμης ή να ρισκάρει την πλήρη κατάρρευση. Μια αλλιώτικη ιστορία ενηλικίωσης, το «James White» εξερευνά την απώλεια και τη βαθιά σχέση ανάμεσα σε μια μητέρα και τον γιο της. Γυρισμένη στη Νέα Υόρκη, η ταινία μοιάζει να επιβεβαιώνει το ταλέντο της Σίνθια Νίξον στο ρόλο της μητέρας, αλλά κυρίως ν' αποκαλύπτει αυτό του Κρίστοφερ Αμποτ που μαζεύει εκθειαστικές κριτικές για την ερμηνεία του. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «James White» και μια σειρά από πανέμορφες αφίσες, γεμάτες μοναξιά και λυρισμό.

Διαβάστε ακόμη: «Ο,τι κι αν κάνετε, δεν θα μας αλλάξετε»: Η οργισμένη επιστολή του Μισέλ Χαζαναβίσιους προς την ISIS

james white poster 607

james white poster 607

james white poster 607

james white poster 607

james white poster 607

james white poster 607

Tags: james white