Buzz

Ο Τζον Μάλκοβιτς και ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ γύρισαν μια ταινία που (δεν) θα δούμε το 2115!

στα 10

Αυτό θα πει μακροπρόθεσμος σχεδιασμός... Ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και ο Τζον Μάλκοβιτς γύρισαν μια ταινία που βρίσκεται ήδη σε ένα θησαυροφυλάκιο που θα ανοίξει στις 18 Νοεμβρίου του 2115.

Ο Τζον Μάλκοβιτς και ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ γύρισαν μια ταινία που (δεν) θα δούμε το 2115!

Το φιλμ ονομάζεται «100 Years» και αποτελεί προωθητική ενέργεια για το Louis XIII Cognac, ένα λικέρ που ωριμάζει ήδη από το 1915 και θα βγει στην κυκλοφορία το 2115, μετά από 100 χρόνια.

«Το Louis XIII είναι μια αυθεντική μαρτυρία στην τέχνη του χρόνου και θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα συνοδευτικό κομμάτι τέχνης που να εξερευνά τη δυναμική σχέση παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος», δήλωσε ο Διευθυντής της εταιρίας που παράγει το Louis XIII, Λουντοβίτς ντι Πλεσίς.

Η εταιρία πλησίασε τον Τζον Μάλκοβιτς («τον μεγαλύτερο ηθοποιό της γενιάς του», όπως τον αποκαλεί ο ντι Πλεσίς) και του ζήτησε να σκεφτεί μια ιδέα. Αυτός κάλεσε τον Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ για να φτιάξουν μαζί μια ταινία που βρίσκεται ήδη σε θησαυροφυλάκιο και θα βγει στις 18 Νοεμβρίου του 2115 για την πρώτη προβολή της.

Δείτε ακόμη: O Τζον Μάλκοβιτς είναι ο Αλμπερτ Αϊνστάιν, ο Αλφρεντ Χίτσκοκ, η Μέριλιν Μονρό...

Not Coming Soon

«Υπήρξαν πολλές εκδοχές του πώς θα μπορούσαμε να απεικονίσουμε το μέλλον. Ενα απίστευτα high tech, πέρα από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές όραμα για τον κόσμο - με σύνθημα την επιστροφή στη φύση, αλλά και ένα ρετρό μέλλον όπως το είχαν φανταστεί οι πρωτοπόροι της επιστημονικής φαντασίας τις δεκαετίες του 1940 και του 1950», δηλώνει ο Μάλκοβιτς που έκανε έρευνα προκειμένου να φανταστεί τον κόσμο σε 100 χρόνια.

Η ομάδα του Louis XIII στέλνει ήδη μεταλλικά εισιτήρια σε 1000 επιδραστικούς ανθρώπους ανά τον κόσμο, ζητώντας τους να προσκαλέσουν στην προβολή της ταινίας σε ένα αιώνα από τώρα τους απογόνους τους. Οταν φτάσει εκείνη η ώρα οι τυχεροί θα παραλάβουν έναν παλιό προτζέκτορα - αφού η ταινία είναι γυρισμένη σε φιλμ - και θα πατήσουν το play.

Δείτε εδώ τρία teasers που οραματίζονται τη μεγάλη στιγμή που η ταινία θα βγει από το θησαυροφυλάκιο και παρακάτω τον Τζον Μάλκοβιτς να μιλάει για το ανεξήγητο αυτό πρότζεκτ:





Διαβάστε και δείτε ακόμη: