Buzz

Ο Τζέιμς Γκαν λέει πως ο Superman είναι η κύρια προτεραιότητα των DC Studios

στα 10

Τελικά ακυρώθηκε ή όχι το «Man of Steel 2»; Αν πιστέψουμε όσα λέει μέχρι στιγμής ο Γκαν, μάλλον όχι...

Ο Τζέιμς Γκαν λέει πως ο Superman είναι η κύρια προτεραιότητα των DC Studios

Την προηγούμενη εβδομάδα φαίνεται πως έπεσαν κεφάλια στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC. Ολα τα βλέμματα στράφηκαν στους Τζέιμς Γκαν και ο Πίτερ Σάφραν, τους νέους CEOs της DC Studios, οι οποίοι φαίνεται πως άρχισαν μια αναδόμηση του DCU με αποτέλεσμα να ακούγεται πως έχει ακυρωθεί το «Wonder Woman 3» και το «Man of Steel 2», ανάμεσα σε άλλα.

Σχεδόν αμέσως ο Γκαν βγήκε στο twitter για να προσπαθήσει να ηρεμήσει τους φανς να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο, λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί το πολυετές πλάνο τους για το DCU. Το Σάββατο ο Γκαν ανέβασε την αφίσα της ταινία του 1978 «Superman» με πολλούς να τον ρωτούν για το μέλλον του χαρακτήρα στο νέο αυτό κινηματογραφικό σύμπαν που ετοιμάζουν, με τον Γκαν να απαντάει σε έναν πως «o Superman είναι μια μεγάλη προτεραιότητα, αν όχι η μεγαλύτερη.»

Διαβάστε ακόμα: Πρώτη φωτογραφία του «Joker: Folie à Deux»

superman henry cavill

Κάποιος άλλος τον ρώτησε για τις φήμες που είχαν ακουστεί πως υπήρξε μια διαμάχη μεταξύ του Χένρι Κάβιλ και του ίδιου με τον Γκαν να το αρνείται κατηγορηματικά.

Πάντως ο Γκαν και ο Σάφραν κρατούν τα σχέδιά τους κρυφά, φαίνεται να γνωρίζουν ότι όλες οι κινήσεις τους ελέγχονται εξονυχιστικά.

Λίγη υπομονή ακόμα μιας και μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί αυτό το περιβόητο πλάνο τους, οπότε και θα γνωρίσουμε ποια από τα όσα ακούστηκαν είναι πραγματικά και ποια όχι.