Buzz

Πρώτη φωτογραφία του «Joker: Folie à Deux»

στα 10

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν και ο Τοντ Φίλιπς μας έδωσε μια πρώτη ματία από την επιστροφή του Χοακίν Φίνιξ στον ρόλο του Αρθουρ Φλεκ.

Πρώτη φωτογραφία του «Joker: Folie à Deux»

Το Σάββατο που μας πέρασε σηματοδότησε και την πρώτη μέρα των γυρισμάτων της ταινίας «Joker: Folie à Deux», του πολυαναμενόμενου σίκουελ της ταινίας του 2019 «Joker», σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς και με πρωταγωνιστές τον Χοακίν Φίνιξ, ο οποιος υποδύεται για άλλη μια φορά τον Αρθουρ Φλεκ aka Joker και την Lady Gaga στον ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν.

Για να το γιορτάσει ο Φίλιπς ανέβασε στο Instagram του μια πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα, η οποία δείχνει κάποιος να ετοιμάζεται να ξυρίσει τον Φίνιξ, μιας και θα πρέπει να δείχνει ωραίος για την γλυκιά του ψυχίατρο.

Διαβάστε ακόμα: Η Lady Gaga επιβεβαιώσε τον ρόλο της στο «Joker: Folie à Deux» με ένα μικρό teaser

joker folie a deux

Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει ο Φίλιπς μαζί με τον Σκοτ Σλίβερς και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα πρόκειται για ένα (τρελό) μιούζικαλ.

Οι φανς άρχισαν να υποπτεύονται πως η Κουίν θα έκανε την εμφάνισή της στην ταινία από τον τίτλο της μιας και το «Folie à Deux» είναι ένας ιατρικός όρος για την επινεμόμενη ψυχωσική διαταραχή (γνωστή και ως δυαδική τρέλα, συμβιωτική ψύχωση και επακτή παραληρητική διαταραχή), μια αρκετά σπάνια διαταραχή που χαρακτηρίζεται από την παρουσία ομοειδών ψυχωσικών συμπτωμάτων σε δύο ή και περισσότερα άτομα.

Θα καταφέρει και το σίκουελ να έχει την ίδια επιτυχία με τον προκάτοχό του; Υπομονή ως τις 4 Οκτωβρίου 2024 για να το ανακαλύψουμε.