Buzz

Ολοι οι λόγοι για να λατρεύει κανείς την Ιζαμπέλ Ιπέρ σε ένα βίντεο!

στα 10

Συνθέτοντας αποσπάσματα από τις σημαντικότερες ταινίες στην καριέρα της Ιζαμπέλ Ιπέρ, ένα βίντεο αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι –με ή χωρίς Οσκαρ– η Γαλλίδα ηθοποιός είναι μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες όλων των εποχών.

Ολοι οι λόγοι για να λατρεύει κανείς την Ιζαμπέλ Ιπέρ σε ένα βίντεο!
«Εκείνη»

Μπορεί η Ιζαμπέλ Ιπέρ να απέκτησε μια πρωτόγνωρη για εκείνη δημοσιότητα και αναγνωρισιμότητα στην Αμερική, λόγω της υποψηφιότητάς της για Οσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο απολαυστικό θρίλερ «Εκείνη» του Πολ Βερχόφεν, ωστόσο –κακά τα ψέματα– εμείς, όπως και ο περισσότερος κόσμος στην Ευρώπη, γνωρίζει πολύ καλά εδώ και πολλά χρόνια πως η μικροκαμωμένη Γαλλίδα ερμηνεύτρια είναι μια από τις σημαντικότερες ηθοποιούς όλων των εποχών.

Διαβάστε ακόμη: Η Ιζαμπέλ Ιπέρ είναι (μερικές φορές) η Γαλλίδα Μέριλ Στριπ

Isabelle Huppert young 607 Η Ιζαμπέλ Ιπέρ σε νεαρή ηλικία

Παρά τη Χρυσή Σφαίρα, το Σεζάρ και τη χτεσινή βράβευσή της στα Independent Spirit Awards, μια ενδεχόμενη επικράτησή της και στα Οσκαρ θα ήταν μια ευπρόσδεκτη αλλά μάλλον απίθανη έκπληξη. Ο,τι κι αν συμβεί στη σημερινή απονομή, πάντως, δεν έχει και μεγάλη σημασία (σε έναν δίκαιο και ιδανικό κόσμο, η Ιπέρ θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον μια ντουζίνα από δαύτα), πέραν του ότι, με αφορμή τα Οσκαρ, ακόμα περισσότερος κόσμος θα έχει την ευκαιρία να την ανακαλύψει και να έρθει σε επαφή με τις θαρραλέες ερμηνείες της.

Για όλους αυτούς, αλλά και για τους ήδη ορκισμένους φαν της Ιζαμπέλ Ιπέρ, το βίντεο των Κάρλος Αγκιλάρ και Κόνορ Χολ, το οποίο μοντάρει αποσπάσματα πάνω από 50 ταινιών από την πληθωρική φιλμογραφία της, ξεκινώντας από το «Rosebud» του 1975 και φτάνοντας μέχρι το περσινό «Souvenir», αποτελεί έναν υπέροχο, λατρευτικό φόρο τιμής στο πρόσωπο και στο ταλέντο της χαρισματικής ηθοποιού.

Δείτε το παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη