Industry

Το «Interstellar» σάς κάνει δώρο διαγαλαξιακά T-shirts

στα 10

Είναι η μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς. Για να μην ξεκινήσετε το διαστημικό ταξίδι της χωρίς εξοπλισμό, η Village και το Flix φροντίζουν για τα απαραίτητα.

Flix Team
Το «Interstellar» σάς κάνει δώρο διαγαλαξιακά T-shirts

Η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν προβάλλεται αυτές τις μέρες στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες: μια ταινία που κοιτάζει τ’ αστέρια και μας τα δείχνει με τον πιο υπέροχο τρόπο.

Με πρωταγωνιστές τους Μάθιου ΜακΚόναχεϊ, Αν Χάθαγουεϊ και Τζέσικα Τσαστέιν, το «Interstellar» εξιστορεί τις περιπέτειες μιας ομάδας εξερευνητών, οι οποίοι αναλαμβάνουν την πιο σημαντική και ηρωική αποστολή στην ανθρώπινη ιστορία: να ταξιδέψουν, μέσω μιας πύλης στο χρόνο, πέρα από τους φυσικούς περιορισμούς, για να ανακαλύψουν αν η ανθρωπότητα έχει μέλλον σε μια άλλη γειτονιά του γαλαξία.

Interstellar4

Το «Interstellar» δεν είναι μια τυπική ταινία επιστημονικής φαντασίας, με τον ίδιο τρόπο που το «2001» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ δεν ήταν απλά μια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Πείτε ό,τι θέλετε για τη σύγκριση, έχετε κάθε δικαίωμα να διαφωνήσετε ή να συμφωνήσετε, ακόμη κι αν το φίλτρο της απόστασης ή της γενικής αποδοχής δεν έχει ακόμη βρει εφαρμογή στο φιλμ του Νόλαν, όμως ό,τι κι αν τα χωρίζει, υπάρχει κάτι που τα ενώνει βαθύτερα απ΄οποιαδήποτε καλλιτεχνική ή θεματική συγγένεια. Οπως κι ο Κιούμπρικ έτσι κι ο Νόλαν ωθούνται μόνο από το όραμά τους, από την ανάγκη τους να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, από την επιθυμία τους να κάνουν ένα δημοφιλές σινεμά που οι φιλοδοξίες του δεν εξαντλούνται στο να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι.

interstellar2

Είτε είδατε ήδη το «Interstellar» και το αγαπήσατε, είτε προετοιμάζεστε να το συναντήσετε στην οθόνη τις επόμενες μέρες, το Flix και η Village θέλουν να κρατήσετε κοντά σας… κάτι περισσότερο από την ανάμνηση της ταινίας! Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό κι ένα από 10 συλλεκτικά T-shirts του «Interstellar» θα γίνει δικό σας. Δείτε τα παρακάτω και, για να τα διεκδικήσετε, μπείτε στη σελίδα του Flix στο Facebook και αφήστε σχόλιο ή κάντε like ή share στο post. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το «Interstellar»:

interstellar t-shirt 607

Tags: interstellar