Buzz

Πάρτε βαθιά ανάσα! Πρώτο teaser από το «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν

στα 10

Το πρώτο teaser του «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν, ένα χρόνο πριν την έξοδο του στις αίθουσες, δεν είναι παρά ο δικός του τρόπος για να μας πει πως η ταινία του θα μας κάνει να ξεχάσουμε όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τη σχέση του ανθρώπου με το διάστημα.

Πάρτε βαθιά ανάσα! Πρώτο teaser από το «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν

Με ελεγειακό voice over, ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ αφηγείται τη μεγάλη ιστορία της σχέσης του ανθρώπου με το διάστημα, καθώς στην οθόνη βλέπουμε αρχειακό υλικό από το παρελθόν, πριν καταλήξει πως ίσως έχουμε ξεχάσει πως ο άνθρωπος είναι από τη φύση του πρωτοπόρος και πως η μοίρα μας βρίσκεται εκεί ψηλά...

«Θα είναι μία ταινία που θα μας φτάσει στο τελευταίο σύνορο της επιστημονικής μας κατανόησης για τα διαγαλαξιακά ταξίδια» ανέφερε το δελτίο Τύπου που είχε κυκλοφορήσει τον Απρίλιο και είχαν βγάλει από κοινού οι Paramount Pictures και Warner Bros., καθώς, σε μία ιστορική συνεργασία, αναλαμβάνουν την συμπαραγωγή και συνδιανομή της ταινίας! Η Paramount θα αναλάβει την αμερικανική διανομή και η Warner Bros. τη διεθνή, αλλά και οι δύο πλευρές αναλαμβάνουν από κοινού την παραγωγή.

Χωρίς να σας αποκαλύψουμε τίποτα περισσότερο από αυτά που ήδη γνωρίζετε, δείτε παρακάτω το teaser του «Interstellar», το οποίο είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες το Νοέμβριο του 2014.


Διαβάστε ακόμη: