Buzz

Το νέο τρέιλερ του «The Huntsman: Winter's War» έχει πλάκα

στα 10

Κινηματογραφικές αναφορές, σκοτεινά εφέ, φωτεινό καστ, κάτι μάς λέει ότι αυτός ο «Huntsman» θα είναι πολύ πιο διασκεδαστικός από τον προηγούμενο.

Το νέο τρέιλερ του «The Huntsman: Winter's War» έχει πλάκα

Σαρλίζ Θερόν, Εμιλι Μπλαντ και Τζέσικα Τσαστέιν στην ίδια ταινία. Η Τζέσικα Τσαστέιν ως αγοροκόριτσο επιτέλους. Η Εμιλι Μπλαντ έτοιμη ν' αποκαλύψει την εφιαλτική πλευρά που κρύβει πίσω από το ρομαντικό πρόσωπό της. Η Σαρλίζ Θερόν, αυτοκρατορική (αλλά όχι... φουριόζα), να εκλύει τον τρόμο σα μαύρα πλοκάμια ψηφιακού μίσους. Κάτι από την αδελφική σχέση του «Frozen». Κι έξτρα μπόνους ο Κρις Χέμσγουερθ, με όχι ένα, αλλά δύο τσεκούρια «δανεικά» από τον Θορ. Οπως δείχνει στο νέο τρέιλερ του, το «The Huntsman: Winter's Tale» ετοιμάζεται ν' ανταγωνιστεί όχι την πρώτη ταινία, «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός» (εύκολο!), αλλά το σύμπαν του «Maleficent» που αγαπήσαμε.

Δείτε ακόμη: Ξεχάστε την Χιονάτη. Ο Κυνηγός έχει καλύτερη παρέα στο «The Huntsman Winter's War»

The Huntsman Winter's War 607

Σκηνοθετημένο από τον υπεύθυνο ειδικών εφέ της πρώτης ταινίας, Σέντρικ Νίκολας-Τρόγιαν, το «The Huntsman Winter's War» είναι ένα πρίκουελ, ένα origin story του εν λόγω Κυνηγού. Συγκεκριμένα, η ταινία ασχολείται με το πόσο άρρηκτα δεμένες είναι οι μοίρες του Κυνηγού Ερικ (Κρις Χέμσγουερθ) και της Βασίλισσας Ραβένα (Σαρλίζ Θερόν). Πολύ πριν η κακιά βασίλισσα κατατροπωθεί από το σπαθί της Χιονάτης, είδε την αδελφή της, τη Φρέγια (Εμιλι Μπλαντ), να εγκαταλείπει προδομένη το Βασίλειο. Προικισμένη με την υπεράνθρωπη ικανότητα να παγώνει κάθε της αντίπαλο, η Φρέγια έχει αποσυρθεί σ' ένα απομακρυσμένο χειμερινό ανάκτορο, όπου επί δεκαετίες εκπαιδεύει ένα στρατό φονικών κυνηγών, ανάμεσά τους και τον Ερικ και την άξια πολεμίστρια Σάρα (Τζέσικα Τσαστέιν). Μόνο που ο Ερικ και η Σάρα (όπως φαίνεται και στο τρέιλερ), αψηφούν την εντολή της Φρέγια να κρατούν την καρδιά τους κρύα σαν πάγο κι ερωτεύονται.

Δείτε το νέο τρέιλερ παρακάτω και περιμένετε την ταινία στις αίθουσες στις 28 Απριλίου από τη UIP.Δείτε ακόμη: «The Jungle Book». Κάθε ηθοποιός φωτογραφίζεται μαζί με το ψηφιακό του ζώο