Buzz

«The Jungle Book»: Κάθε ηθοποιός φωτογραφίζεται μαζί με το ψηφιακό του ζώο

στα 10

Οι διάσημες «φωνές» του «Βιβλίου της Ζούγκλας» του Τζον Φαβρό φωτογραφίζονται με το ψηφιακό τους ζώο.

Flix Team
«The Jungle Book»: Κάθε ηθοποιός φωτογραφίζεται μαζί με το ψηφιακό του ζώο

To «Jungle Book» του Τζον Φαβρό είναι ένα μόνο από τα δύο φιλμ που ετοιμάζονται για τις αίθουσες βασισμένα στο ομώνυμο classic του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ και μοιάζει να είναι αυτό που έρχεται να βάλει ακόμη ένα λιθαράκι στην (ομολογουμένως πετυχημένη) μανία της Disney να μετατρέψει όλα τα animation κλασικά της σε live-action ταινίες για τη νέα εποχή (βλ. «Cinderella», «Maleficent»), αλλά και να θυμίσει το μεγαλείο του μύθου του Μόγλη που μεγάλωσε γενιές και γενιές.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «The Jungle Book»

Το εντυπωσιακό καστ της ταινίας δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο αφού ο Μπιλ Μάρεϊ δανείζει τη φωνή του στον Μπαλού και αντίστοιχα ο Ιντρις Ελμπα στον Σιρ Χαν, την ανθρωποφάγο τίγρη της Βεγγάλης, η Λουπίτα Νιόνγκ’ο στη Ράκσα, τη μητέρα λύκαινα που μεγαλώνει τον Μόγλη σα λυκάκι της, η Σκάρλετ Τζοχάνσον στον Κάα, του πύθωνα που υπνωτίζει τα θύματά του πριν… τα κάνει μια μπουκιά, ο Μπεν Κίνγκσλεϊ στον μαύρο πάνθηρα Μπαγκίρα, ο Κρίστοφερ Γουόκεν στον πίθηκο Βασιλιά Λούι και ο Τζιανκάρλο Εσπόζιτο στον αρχηγό των Λύκων, Ακέλα.

Δείτε ακόμη: Με τα νέα clips του «Jungle Book» δε θα μείνει μάτι στεγνό

Η άλλη ταινία που ετοιμάζεται πάνω στο ίδιο θέμα είναι το «Jungle Book: Origins» σε σκηνοθεσία του Αντι Σέρκις, με τον ίδιο να υποδύεται (με τη γνωστή μέθοδο του motion capture) τον Μπαλού, τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στο ρόλο του Σιρ Καν, τον Κρίστιαν Μπέιλ ως Μπαγκίρα και την Κέιτ Μπλάνσετ ως Κάα. Δεν το λες κι αυτό κακό...

Δείτε ακόμη: Το τρέιλερ του «The Jungle Book» είναι τόσο Disney που θα ήθελες να είσαι εσύ ο Μόγλης!**

Δείτε παρακάτω τους ήρωες του «The Jungle Book» του Τζον Φαβρό (εκτός του Μόγλη και του Μπιλ Μάρεϊ) να ποζάρουν δίπλα στα ψηφιακά ζώα στα οποία δανείζουν τη φωνή τους:

Jungle Book Portraits 607

Ο Ιντρις Ελμπα είναι ο Σιρ Xαν - η διάσημη ανθρωποφάγος τίγρη της Βεγγάλης / «Ο Σιρ Χαν εξουσιάζει με τον φόβο. Τρομοκρατεί όποιον βρεθεί μπροστά του γιατί προέρχεται από ένα μέρος φόβου.»

Jungle Book Portraits 607

H Σκάρλετ Τζοχάνσον είναι ο Κάα, ο πύθωνας που υπνωτίζει τα θύματά του πριν... τα κάνει μια μπουκιά. / Ο Κάα αποπλανεί και παγιδεύει τον Μόγλη με τις αφηγήσεις του. Είναι ο καθρέφτης στο παρελθόν του Μόγλη.»

Jungle Book Portraits 607

O Κρίστοφερ Γουόκεν είναι ο πίθηκος Βασιλιά Λούι / Ο Βασιλιάς Λούι είναι τεράστιος, αλλά είναι όσο χαριτωμένος και όσο τρομακτικός θέλει να είναι κάθε φορά».

Jungle Book Portraits 607

O Τζιανκάρλο Εσποζίτο είναι ο Ακέλα, ο αρχηγός των Λύκων / «Ο Ακέλα είναι ο αυταρχικός πατριάρχης της αγέλης των λύκων. Πιστεύει ότι η δύναμη της αγέλης βασίζεται στην προσφορά του κάθε λύκου ξεχωριστά. Είναι ένας μεγάλος ηγέτης, ένας σοφός δάσκαλος.»

Jungle Book Portraits 607

O Μπεν Κίνγκσλεϊ είναι ο μαύρος πάνθηρας Μπαγκίρα / «Ο ρόλος του στη ζωή του Μόγλη είναι να τον διδάξει, να τον προστατεύσει και να τον καθοδηγήσει. Ο Μπαγκίρα είναι στρατηγός. Τον καταλαβαίνεις αμέσως από τον τρόπο που μιλάει, τον τρόπο που φέρεται, από τον κώδικα ηθικής του.»

Jungle Book Portraits 607

Η Λουπίτα Νιόνγκ'ο είναι η Ράσκα, η μητέρα λύκαινα που μεγαλώνει το Μόγλη σαν λυκάκι της / «Είναι αυτη που προστατεύει, η αιώνια μητέρα. Η λέξη Ράσκα σημαίνει προστασία στα ινδικά.»

Η ταινία «The Jungle Book» προβάλλεται στις αίθουσες από την Πέμπτη, 21 Απριλίου, από τη Feelgood. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix

Διαβάστε ακόμη: