Buzz

Ο Μπιλ Μάρεϊ καπαρώνει τον καλύτερο ρόλο στο «Jungle Book» του Τζον Φαβρό

στα 10

Απ' όταν ο Τζον Φαβρό ξεκίνησε να συγκεντρώνει το ζηλευτό καστ για το δικό του «Βιβλίο της Ζούγκλας», αναρωτιόμασταν ποιος ηθοποιός θα βρεθεί που να κάνει τον Μπαλού τόσο αξιολάτρευτο όσο στην κλασική animation εκδοχή της Disney. Και η απάντηση δε μας απογοητεύει καθόλου!

Ο Μπιλ Μάρεϊ καπαρώνει τον καλύτερο ρόλο στο «Jungle Book» του Τζον Φαβρό

Η ιστορία του μικρού αγοριού, του Μόγλη, που μεγαλώνει στη ζούγκλα, με την προστασία μιας αγέλης λύκων, μιας αρκούδας κι ενός μαύρου πάνθηρα, ετοιμάζεται για νέα μεταφορά στο σινεμά, η οποία, αυτή τη φορά, θα συνδυάζει το animation με το live action. Σκηνοθέτης ο Τζον Φαβρό, που μας προδιαθέτει για μια διασκευή όλο κέφι. Ηδη έχει ανακοινωθεί η συμμετοχή του Ιντρις Ελμπα στην ταινία (μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Μαντέλα: Ο Δρόμος προς την Ελευθερία», που θα δανείσει τη φωνή του στον Σιρ Χαν, την ανθρωποφάγο τίγρη της Βεγγάλης. Μαζί του θα εμφανίζονται (μάλλον, ακούγονται), η Λουπίτα Νιόνγκ’ο, με φρέσκο το θρίαμβο του «12 Χρόνια Σκλάβος», που προορίζεται για το ρόλο της Ράκσα, της μητέρας λύκαινας που μεγαλώνει τον Μόγλη σα λυκάκι της, η Σκάρλετ Τζοχάνσον, για το ρόλο του Κάα, του πύθωνα που υπνωτίζει τα θύματά του πριν… τα κάνει μια μπουκιά και ο Μπεν Κίνγκσλεϊ ως μαύρος πάνθηρας Μπαγκίρα.

Το εντυπωσιακό καστ της ταινίας αυξάνεται και πληθύνεται, καθώς ο Κρίστοφερ Γουόκεν που, ειλικρινά, θα μπορούσε να ενσαρκώσει οποιονδήποτε ήρωα της ιστορίας, αναλαμβάνει το ρόλο του πιθήκου Βασιλιά Λούι και ο Τζιανκάρλο Εσπόζιτο ετοιμάζεται για τον αρχηγό των Λύκων, Ακέλα. Τον μικρό Μόγλη θα υποδυθεί (μοναδικός ηθοποιός που θα εμφανίζεται χωρίς cgi) ο 10χρονος Νιλ Σέθι που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Οταν, μόλις χθες, το στούντιο της Warner Bros. ανακοίνωσε το δικό του, ανταγωνιστικό πρότζεκτ «Jungle Book: Origins», με ημερομηνία εξόδου στα σινεμά τον Οκτώβριο του 2016, η Disney, που μπορεί να είναι η πρώτη διδάξασα στο κινηματογραφικό βιβλίο της ζούγκλας, αλλά έχει δει τα δικαιώματα του βιβλίου να περνούν πια στο public domain, έσπευσε να μοιράσει την είδηση που θα διατηρούσε την επιθυμητή υπεροχή της: ο Μπιλ Μάρεϊ είναι ο ηθοποιός που θα ερμηνεύσει - με τη φωνή του, προφανώς, όχι με το physique του - την αγαπημένη αρκούδα Μπαλού που μένει πάντα στη μνήμη για την πρόσχαρη διάθεσή της και το τραγούδι της, «The Bare Necessities». Θυμηθείτε το σκέρτσο του Μπαλού παρακάτω και περιμένετε ως τις 9 Οκτωβρίου 2015 για το «Jungle Book» του Τζον Φαβρό.

Διαβάστε ακόμη:

sethi